Είναι οριστικό! Στον ΣΚΑΙ πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

"Έκλεισε" η συμφωνία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι οριστικό! Στον ΣΚΑΙ πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Όπως έγραφαν πολλά δημοσιεύματα και έλεγαν εκπομπές, πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πάει στον ΣΚΑΙ και είναι πλέον όπως φαίνεται οριστικό. "Έκλεισε" με καθημερινή εκπομπή του σταθμού του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, θα τον δούμε όπως γράφεται στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία θα κάνει πρεμιέρα με το «Love it», τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.

Αυτό είναι το πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που είναι οριστικό πως πάει ΣΚΑΙ

Ο λόγος για τον Μάνο Μαγιάτη που βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHAtv για πολλά χρόνια. Ο δημοσιογράφος θα είναι από τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου και θα σχολιάζουν θέματα που θα αφορούν την επικαιρότητα.

Όπως λέει η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, οριστικό είναι πως "έκλεισαν" με την εκπομπή «Love it» και ο Μάνος Χατζηδάκης και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να αποκτά νέα πρόσωπα στην ομάδα του, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό "έχασε" ένα δυνατό πρόγραμμα, το οποίο πήρε ο ΑΝΤ1. Δείτε εδώ την «βόμβα» που έσκασε.

Έφυγε από τον ALPHA και την Ελένη Μενεγάκη μετά από 8 χρόνια και έκλεισε με το MEGA

Από τον ALPHA έφυγε ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του σταθμού που βλέπαμε μέσα από την εκπομπή Ελένη, εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog εδώ στο Youweekly.gr, έκλεισε με το MEGA και θα βρίσκεται σε καθημερινή εκπομπή.

Μετά την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης οι συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες ξεκίνησαν την αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όλοι έχουν βρει δουλειά.

Τα πρόσωπα που βρισκόντουσαν στην εκπομπή της, ήταν από τα πιο δυνατά της τηλεόρασης, για αυτό κιόλας η παρουσιάστρια μας καλησπέριζα καθημερινά πολλά χρόνια συνεχόμενα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Αυτό το πρόσωπο του ALPHA και της Ελένης μετά από 8 χρόνια έφυγε και έκλεισε με το MEGA
Ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της εκπομπής της ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της επί 8 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog, έδωσε τα χέρια με το κανάλι της Συγγρού και θα βρίσκεται στο πάνελ καθημερινής εκπομπής που έρχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα και στην ομάδα του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνου που ετοιμάζει το MEGA.

Να σημειώσουμε πως ακόμη ένα πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη έφυγε από τον ALPHA. Το συγκεκριμένο ωστόσο, το διεκδίκησε η Φαίη Σκορδά και θα βρίσκεται στο Πρωινό. Μπορεί αρχικά να γραφόταν πως θα βρίσκεται στην ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όμως έγινε η ανατροπή και από το χειμώνα θα τον βλέπουμε καθημερινά στον ΑΝΤ1.