Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντρική φιγούρα που "έκρυψε" σε ανάρτηση της

Ποιο είναι το πρόσωπο που κρύφτηκε πίσω από το καπέλο της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντρική φιγούρα που

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν τέλος. Μετά τη Μύκονο, την Πάρο και άλλα νησιά που επισκέφθηκε, βρίσκεται στην πανέμορφη Κέρκυρα και δεν σταματά τις αναρτήσεις. Σε μια από αυτές μάλιστα, "έκρυψε" με το καπέλο της μια αντρική φιγούρα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPENtv με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η οποία κάνει τρομερή επιτυχία και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, γεμίζει τις μπαταρίες της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από καλοκαιρινές της διακοπές που κάνει με αγαπημένα της πρόσωπα. Σε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύει να σημειώσουμε είναι σαν άλλος άνθρωπος από την τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση της.

Σε μια πρόσφατη ωστόσο ανάρτηση της από την όμορφη Κέρκυρα, είδαμε να κρύβει με το καπέλο της μια αντρική φιγούρα, την οποία δεν άργησε να μας αποκαλύψεις. Πρόκειται για τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος είναι εκτός από καλός της συνεργάτης, κολλητός της φίλος και νονός του γιου της.

Σίσσυ Χρηστίδου σύντροφος

«Δεν μπορώ να σε βάλω στο story μου, κρύβεσαι! Όχι εγώ το καπέλο», είπε γελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου σύντροφος

Πού είναι και με ποιον η Σισσυ Χριστίδου στις διακοπές της;

Οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου τελείωσαν για φέτος και η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διακοπές της. Μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάθαμε πού είναι και ποιον!

Φέτος το καλοκαίρι, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποφασίσει να μην αφήσει ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο και έτσι, από τη στιγμή που το «Έλα Χαμογέλα» έριξε αυλαία, έφυγε από την Αθήνα και απολαμβάνει το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα πέρασμα που έκανε από την Πάρο, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στη Νάξο, όπου κάνει διακοπές μαζί με τον καλό της φίλο και κουμπάρο, Παύλο Σταματόπουλο αλλά και με τα δύο της παιδιά.

Σίσσυ Χρηστίδου διακοπές