Δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μεταφέρει στο κοινό μία δυσάρεστη είδηση που αφορά την ίδια αλλά και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου, και συγκεκριμένα το γάμο τους και τη βάφτιση της κόρης τους.

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε όταν έπαιξε το σχετικό ρεπορτάζ για τη βάφτιση του παιδιού του Γιώργου Γιαννιά. Η τραγουδίστρια παρακολούθησε τις εικόνες και εκείνη τη στιγμή, της ήρθε στο μυαλό η βάφτιση της κόρης της αλλά και ο γάμος της.

Αυτή είναι η δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα με την εκ νέου εξάπλωση του κορωνοϊού, είναι δύσκολο να γίνει κανονικά το μυστήριο, μιας και ο Ετεοκλής Παύλου έχει πολύ μεγάλο σόι.

«Ωραίες εικόνες αλλά με πιάνει μια θλίψη», είπε στην αρχή η Ελένη Χατζίδου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την ρωτάει τι θα συμβεί με τον δικό της γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και την βάφτιση της κόρης τους.

«Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε, ούτε τον γάμο, ούτε την βάφτιση. Ξέρεις πιο πολύ για την βάφτιση στεναχωριέμαι. Το έχουμε φανταστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Ετεοκλής έχει και μεγάλο σόι», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Έχουμε πει σε 150 άτομα. Εγώ φοβάμαι ακόμα και για τα 10 άτομα. Για το παιδί φοβάμαι και τρία άτομα πλέον είναι επικίνδυνα».

«Έμεινε» ο Ετεοκλής Παύλου με την ατάκα της Ελένης Χατζίδου - «Για μένα το λες αυτό;»

Σε μία συζήτηση που είχαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, η Ελένη Χατζίδου δε δίστασε να πει μία ατάκα για τους μπαμπάδες και το κατά πόσο βοηθούν τις μαμάδες με τα μωρά. Μόλις την άκουσε ο αγαπημένο της, Ετεοκλής Παύλου, «έμεινε» και τη ρώτησε αν το λέει αυτό για εκείνον.

Το ζευγάρι έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και έτσι καθημερινά τους βλέπουμε το πρωί, στην εκπομπή του Open. Παράλληλα, το ενδιαφέρον τους μονοπωλεί και η μονάκριβη κόρη τους, Μελίτα, την οποία προσέχουν και οι δυο σαν τα μάτια τους.

Σήμερα, με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε ο Μύρωνας Στρατής στο οποίο ετοιμάζει το γάλα για το μωρό του, η Ελένη Χατζίδου σχολίασε πως καλό θα ήταν όλοι οι μπαμπάδες να βοηθούν τόσο τις μαμάδες και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν απλά επική.

Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κόρη της, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Αυτή ήταν η ατάκα που πέταξε η Ελένη Χατζίδου και «έμεινε» ο Ετεοκλής Παύλου

  • Ε.Χ.: Εγώ θέλω να πω κάτι, αλλά μην το πάρεις προσωπικά. Πολύ ωραία αυτά που μας δείχνουν όλοι, αλλά να βοηθάτε πραγματικά τις γυναίκες, εντάξει; Όχι μόνο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο.
  • Ε.Π.: Για μένα το είπες αυτό;
  • Ε.Χ.: Πραγματικά να αλλάζετε τα μωράκια, πραγματικά να τα κοιτάτε τα μωράκια.
  • Γ.ΓΚ.: Καρφάρα τρελή ήταν αυτή!
  • Ε.Π.: Την πρώτη φορά εγώ το άλλαξα το μωρό σπίτι.
  • Ε.Χ.: Αν τα πράγματα ήταν μοιρασμένα στα ίσα για τη μαμά και τον μπαμπά, θα ήταν τελείως διαφορετικά όλα.