Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο πάνω στο σκάφος - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Full in love στη Σαντορίνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο πάνω στο σκάφος - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στο πλευρό του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Βασάλου! Μάλιστα, οι δυο τους δε δίστασαν να βγάλουν στη δημοσιότητα, μία φωτογραφία στην οποία ο φακός τους έχει πιάσει σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο πάνω στο σκάφος τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Οι δυο τους απολαμβάνουν και με το παραπάνω το καλοκαίρι τους, ενώ έχουν αφήσει προς το παρόν στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες- πέρασαν στη Σαντορίνη και έχουν ήδη ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ένα σωρό στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στο πανέμορφη νησί.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Φωτογραφίες από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένουν στην Πάρο

Εδώ και μερικές μέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έχουν αφήσει την Αθήνα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο μένουν, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας εντυπωσιάσει και με το παραπάνω.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δείχνει να μην θέλει να φύγει ούτε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου και έτσι, οι φετινές διακοπές τους είναι κάτι παραπάνω από μαγευτικές.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχαν επιλέξει προορισμούς του εξωτερικού, ωστόσο φέτος θέλησαν να μείνουν στην Ελλάδα, λόγω των συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στις διακοπές τους, τους συνοδεύουν και οι καλοί τους φίλοι, Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος. Και οι 4 έχουν ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μπόλικα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Δείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση.