Τρέλανε τη Μύκονο με το μικροσκοπικό της μαγιό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks

Ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Τρέλανε τη Μύκονο με το μικροσκοπικό της μαγιό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks

Την καλλίγραμμη καλλονή Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γνωρίσαμε μέσα από το σόου μόδας, My style Rocks και μέσα από τις πολυάριθμες εμφανίσεις και τα συνολάκια που παρουσίασε κατάφερε να κλέψει της εντυπώσεις καθώς και η ίδια είναι άκρως εντυπωσιακή και όμορφη. Στη Μύκονο βρίσκεται η Ευρυδίκη, την οποία "τρέλανε" με το μικροσκοπικό της μαγιό.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη εθεάθη σε παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο, να παίζει με τα κύματα και να ξαπλώνει στην άμμο με χάρη. Το μαγιό της ήταν ιδιαίτερα καλόγουστο αλλά και αποκαλυπτικό, κάτι που συντέλεσε στο να ανέβει ακόμη περισσότερο η θερμοκρασία. Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο παρακάτω.

Αυτό είναι το βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks να τρελαίνει τη Μύκονο με το μικροσκοπικό της μαγιό

Με κάθε της εμφάνιση η Ευρυδίκη τραβάει τα βλέμματα επάνω της. "Ζάλισε" άλλη μία τη Μύκονο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks με το μαγιό της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτή είναι η εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας έχει συνηθίσει στις εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς είναι μια πληθωρική και πανέμορφη γυναίκα. Εκτός από μία καλλονή, η Ευρυδίκη είναι και ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος με πολύ αγάπη μέσα της. Την έντονη αγάπη της, αυτή τη φορά για την αδερφή της, μας φανέρωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε παρακάτω την αδερφή της Ευρυδίκης που είναι εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή με εκείνη!

Στην όμορφη και καταγάλανη Μύκονο βρίσκεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αυτήν τη στιγμή και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης. Η ίδια θυμίζει καλοκαίρι και μόνο που τη βλέπεις μαζί με την αδερφή της!

Αυτή είναι η εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Δείτε τις φωτογραφίες από τη Μύκονο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αδερφή Μυκονος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αδερφή Μυκονος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αδερφή Μυκονος

Η ίδια έκανε το πιο γλυκό σχόλιο: "Από εδώ η αδερφή μου! Γιατι είναι και μια αγαπη ρε παιδιά ... μεγάλη αγαπη ... αυτη της οικογένειας ... η μεγαλύτερη όλων ! Περνάμε πάντα υπέροχα μαζί. Σε αγαπάω αδερφούλα ❤️???? @lilasisaki Πάντα κ παντού μαζί ???????????? ευχαριστώ τους γονεις μας που σε γέννησαν χαχαχαχα ΣΑΓΑΠΑΩ ????"

Όντως τώρα; Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks παντρεύτηκε τον σκύλο της!