Εξελίξεις με το Love It - Αυτή θα είναι η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το Love It - Αυτή θα είναι η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή Love it, την οποία πρόκειται να παρουσιάσει σε λίγο καιρό, η Ιωάννα Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ. Σήμερα, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστή η ομάδα που θα πλαισιώσει την παρουσιάστρια.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το νέο πρότζεκτ που θα παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ, με την Ιωάννα Μαλέσκου στο τιμόνι.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες ωστόσο η πρωινή εκπομπή του Open, έδωσε μερικά στοιχεία για τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλατό της παρουσιάστριας, ενώ δείτε εδώ και την σπόντα που έριξε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από μερικές μέρες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα έχει στο πλευρό της τον Μάνο Μαγιάτη, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, αλλά και μια γυναίκα, που δεν είναι άλλη από την έμπειρη δημοσιογράφο Μάρτζυ Λαζάρου.

Αποκάλυψη για το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου - Η ρήτρα που έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ

Μέσα από το σημερινό Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη γύρω από το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε στη ρήτρα που έχει υπογράψει η παρουσιάστρια με τον ΣΚΑΪ, και τη δεσμεύει σημαντικά.

Η εκπομπή Love it πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό και όλοι ανυπομονούν να δουν την Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη της προσπάθεια σε μεγάλο κανάλι.

Πολλοί ήταν αυτοί που την διεκδίκησαν, εκείνη ωστόσο βρήκε το "λιμάνι" της στον ΣΚΑΪ! Τα ρεπορτάζ γύρω από τη νέα της εκπομπή δίνουν και παίρνουν και έτσι σήμερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το συμβόλαιό της.

Αυτή είναι η ρήτρα που έχει υπογράψει η Ιωάννα Μαλέσκου στο συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΪ

«Κάτι άλλο που μου είπαν ότι αφορά στην εκπομπή, δεν ξέρω αν ισχύει, μου το είπε έγκυρος άνθρωπος ότι στο συμβόλαιό της η Ιωάννα έχει υπογράψει ρήτρα με βάση τις τηλεθεάσεις. Δηλαδή υπάρχει ένα πλαφόν τηλεθέασης, το οποίο αν το περάσει θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση και αν είναι κάτω από εκεί θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση. Ο ΣΚΑΪ νομίζω το έχει ξανακάνει αυτό», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.