Πέτρος Πυλαρινός: «Τρελός» από έρωτα ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός: «Τρελός» από έρωτα ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, Πέτρος Πυλαρινός, είναι «τρελός» από έρωτα με την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια Χατζηθεοδώρου και δε διστάζει να το δείξει και δημόσια. Μάλιστα, κυκλοφόρησε στο Instagram και μία φωτογραφία κανονικό ντοκουμέντο.

Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή να μην ήθελε να βγάλει τη σχέση του στη δημοσιότητα, ωστόσο πλέον είναι μαζί και με κάθε επισημότητα και το δείχνουν πολύ συχνά με αναρτήσεις τους στα social media.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και έτσι τώρα, απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και με το παραπάνω. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην αγκαλιά του Πέτρου Πυλαρινού.

Μάλιστα, ο Πέτρος Πυλαρινός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο της αγαπημένης του, γράφοντας «Η θέα μου».

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέση

Πέτρος Πυλαρινός: Πόσο; Αυτή είναι η ηλικία του συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά

Ο Πέτρος Πυλαρινός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά. Εμείς μάθαμε την ηλικία του και σας την έχουμε εδώ, ωστόσο είναι σίγουρο πως δε θα πιστέψετε με τίποτα πόσο χρονών είναι ο frontman των «Alcatrash».

Από την πρώτη στιγμή που το συγκρότημα έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Έκτοτε, η καριέρα τους εκτοξεύθηκε και μέσα σε λίγο καιρό, έγιναν εξαιρετικά δημοφιλείς.

Ο Πέτρος Πυλαρινός είναι ζευγάρι με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία τις προάλλες αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τον δεσμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε!

Το χιούμορ τους, οι ατάκες που πετάνε στο «Καλό Μεσημεράκι» καθώς και το ταλέντο τους, είναι μερικά από τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίσουν.

Αυτή είναι η ηλικία του Πέτρου Πυλαρινού

Στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής ξεκίνησε μία απολαυστική συζήτηση με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε ποια είναι η ηλικία του.

«Είμαι 36 ετών», παραδέχθηκε ο Πέτρος Πυλαρινός και άφησε "άφωνο" τον Νίκο Μουτσινά.

Πέτρος Πυλαρινός ηλικία