«Λιώσαμε» - Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου που «έριξε» το Instagram

Ποζάρει δίπλα στην κόρη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λιώσαμε» - Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου που «έριξε» το Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που «έριξε» το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, πόζαρε μαζί με την κόρη της και μόλις είδαμε το τρυφερό στιγμιότυπο, «λιώσαμε»!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένοι με τα παιδιά της και έτσι φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της.

Σήμερα η Αντριάνα Φουστάνου συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από το Instagram. Έτσι, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους σχολίασε:

«Χρόνια σου πολλά αστέρι της ζωής μου… να είσαι πάντα υγιής και καλοσυνάτη… είσαι το πιο γλυκό πλάσμα με την πιο καλή ψυχή… να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα και να ζεις την κάθε σου στιγμή έντονα… σε λατρεύω… είμαι δίπλα σου σε κάθε σου επιθυμία..».

Δείτε εδώ βίντεο από την έξοδο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη μεγάλη της κόρη στη Μύκονο.

Μελαχρινή και κούκλα η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Δείτε τη να περπατάει στα στενά της Μυκόνου

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, είναι μία αληθινή μελαχρινή κούκλα! Ο φακός του Youweekly.gr τη "συνέλαβε" μάλιστα να περπατάει στα στενά της Μυκόνου και να κλέβει τις εντυπώσεις με την μοναδική εμφάνισή της.

Η Χριστιάνα, είναι ο καρπός του έρωτα της αγαπημένης τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπέτα. Η νεαρή έχει πλέον μεγαλώσει και έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, η οποία σε λίγο καιρό θα ξεπεράσει σε ομορφιά μέχρι και τη μαμά της.

Η Χριστιάνα βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη Μύκονο μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της έξοδο. Δείτε επίσης εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της.

Ο φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να περπατάει με μία φίλη της στο νησί, φορώντας ένα στενό φόρεμα και φλατ σανδάλια. Τόσο το ντύσιμό της όσο και η φυσική ομορφιά της, ήταν αρκετά για να την κάνουν να μαγνητίσει τα βλέμματα στο νησί.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη