Έκτακτη ανακοίνωση από τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση από τον Χρήστο Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει μία έκτακτη ανακοίνωση, η οποία αφορά τις επόμενες εμφανίσεις του μαζί με το συγκρότημά του «Μέλισσες»! Αν είστε φαν πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή!

Το αγαπημένο συγκρότημα έχει καταφέρει να κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα και όχι άδικα. Κάθε τους κομμάτι γίνεται άμεσα επιτυχία και ακούγεται στο ραδιόφωνο από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Για το λόγο αυτό, οι Μέλισσες, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση μετά την διακοπή των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων μέσα στην κρίση του κορωνοίού.

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησαν ξανά και κάνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Τον Σεπτέμβρη, οι Μέλισσες θα περάσουν από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την Τεχνόπολη.

Αυτή είναι η έκτακτη ανακοίνωση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας

Ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις πληροφορίες για το live που πρόκειται να κάνουν οι Μέλισσες και προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μπουν και να αγοράσουν εισιτήρια μιας και φτάνουν προς το τέλος.

Χρήστος Μάστορας ανακοίνωση

Δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του ο Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μια ανάρτηση του, όπως και πριν λίγες ημέρες το βίντεο κλιπ του, αποκάλυψε πως είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένος. Πριν λίγο επίσης, δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του να χορεύει.

Ο λόγος για την Χριστίνα Παπαδέλη με την οποία βρίσκεται σε σχέση. Μπορεί το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό να είχε χωρίσει όπως γραφόταν, ωστόσο πλέον είναι και πάλι μαζί, παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την σύντροφό του και την οικογένεια της να χορεύουν στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού «Viktoria».

Ο τραγουδιστής αρκέστηκε να γράψει στην ανάρτηση του «Οικογένεια Χωραφά».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας έκανε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτηση που έκανε επίσης στο λογαριασμό του στο Instagram.