Νίκος Χαρδαλιάς - Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Το πιο δύσκολο καλοκαίρι τους!

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χαρδαλιάς - Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Το πιο δύσκολο καλοκαίρι τους!

Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο καλοκαίρι για τον δικό μας άνθρωπο της διπλανής πόρτας, που μας ενημερώνει αλλά και μας απαγορεύει, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, που όμως έχει κι εκείνος, όπως γνωρίζουν καλά όσοι τον συναναστρέφονται, τις δικές του αδυναμίες, τη γυναίκα του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις δύο κόρες του, Ιωάννα και Δήμητρα.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Ο γνωστός πολιτικός μπορεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις να έχει αυστηρό προφίλ, όμως στα προσωπικά του τα πράγματα αλλάζουν, καθώς οι τρεις γυναίκες που κυριαρχούν στη ζωή του σημαίνουν τα πάντα για εκείνον. Παρόλα αυτά, ενώ άλλες χρονιές περνούσε αρκετό χρόνο με την οικογένειά του, φέτος ίσως είναι η πρώτη φορά που λόγω του δύσκολου έργου του αναγκάζεται να την αποχωριστεί, καθώς οι χαλαρές και ανέμελες οικογενειακές στιγμές ανήκουν στο παρελθόν. Εξάλλου, ο ίδιος ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε μια τόσο υπεύθυνη θέση και εμφανιζόταν πανέτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο και να βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής, μακριά από τη ζεστασιά της οικογενειακής ευτυχίας του.

Νίκος Χαρδαλιάς Γιώτα Παναγιωτοπούλου παιδί

Κάτι οι φωτιές, κάτι οι πλημμύρες, αλλά και ο κίνδυνος της επιδημίας του Covid-19 που ελλοχεύει παντού, έχουν αναγκάσει τον Νίκο Χαρδαλιά να απέχει πλήρως από τη φετινή απόδραση με τους οικείους του, που αυτό το διάστημα μοιράζουν τον χρόνο τους για ξεκούραση μεταξύ Κυπαρισσίας -τόπο καταγωγής της συζύγου του- και Αθήνας.

Οι στιγμές απόδρασης για τον δραστήριο πολιτικό είναι φέτος από ελάχιστες έως μηδαμινές, με τον ίδιο να περνάει την καθημερινότητά του επιφορτισμένος με προβλήματα, τρέχοντας να προλάβει και να φέρει επιτυχώς εις πέρας το έργο του, το οποίο δυστυχώς έχει να κάνει ως επί το πλείστον με ανθρώπινες ζωές. Ο Nick Hard, όπως είναι το παρατσούκλι του, δεν έχει χαλαρώσει ούτε ένα λεπτό και ίσως στην ίδια ακριβώς θέση βρίσκεται και η πανέμορφη γυναίκα του, που καταφέρνει να βρίσκεται στο πλευρό του και να πηγαινοέρχεται από την Κυπαρισσία στην Αθήνα προκειμένου να του συμπαραστέκεται στο δύσκολο έργο του...

9 χρόνια ευτυχίας για Νίκο Χαρδαλιά - Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Σε λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου, ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Γιώτα Παναγιωτοπούλου κλείνουν 9 ευτυχισμένα χρόνια γάμου και το σίγουρο είναι ότι θα τα γιορτάσουν εντελώς διαφορετικά από άλλες φορές. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει την 7χρονη κόρη τους Δήμητρα, που ήρθε για να συμπληρώσει τον μεγάλο τους έρωτα. Ο πολιτικός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη σύζυγό του, κάτι που φαίνεται και από τις συγκινητικές αναρτήσεις που κάνει συχνά για εκείνη στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, πέρσι τέτοια εποχή, με αφορμή τα 8 χρόνια από την επέτειο του γάμου του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου, ο ίδιος είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο με πλάνα από τη μέρα του μυστηρίου.

Νίκος Χαρδαλιάς Γιώτα Παναγιωτοπούλου γάμος

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε συνοδεύσει τη λεζάντα με τα παρακάτω συγκινητικά λόγια: «31-8-2011. 8 πανέμορφα χρόνια, με χαρές, με λύπες, αλλά πάντα μαζί στα ξεχωριστά όμορφα, πάντα μαζί στα εξαιρετικά δύσκολα... Πάντα μαζί, με τα κοριτσάκια μας και μέχρι τα βαθιά μας γεράματα...». Ο Νίκος Χαρδαλιάς παντρεύτηκε την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου, το 2011, όταν ήταν δήμαρχος Βύρωνα. Γνωρίστηκαν το 2009 σε ένα μπαρ του Βύρωνα και ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Island της Βάρκιζας. Δείτε εδώ μια πολύ γλυκιά αφιέρωση που είχε κάνει στην κόρη του.