Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν την χαρμόσυνη είδηση στον αέρα του OPENtv

Γιορτή στην οικογένεια της τραγουδίστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν την χαρμόσυνη είδηση στον αέρα του OPENtv

Η Ελένη Χατζίδου, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του OPENtv μια πολύ ευχάριστη είδηση για την οικογένεια της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που αποκάλυψαν στο OPENtv Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Η τραγουδίστρια μια αφορμή μια συζήτηση που είχαν στο πλατό, έκανε γνωστό πως σήμερα γιορτάζει ένας από τους 2 άντρες της ζώης της, ο μπαμπάς της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

«Τώρα που είπες Τριαντάφυλλος, να πούμε χρόνια πολλά στον μπαμπά μου το Τριαντάφυλλο που έχει γενέθλια σήμερα. Γιόρταζε προχθές και σήμερα έχει γενέθλια. Μπαμπά μου χρόνια πολλά», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου να προσθέτει στον αέρα της εκπομπής: «Στον πεθερούλη μου χρόνια πολλά».

Μάλιστα, τις ευχές τους στον κύριο Τριαντάφυλλο, έστειλαν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Νάταλι Κάκκαβα. Δείτε εδώ το πρόσωπο του μπαμπά της.

Χθες Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψαν μια δυσάρεστη είδηση

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα με την εκ νέου εξάπλωση του κορωνοϊού, είναι δύσκολο να γίνει κανονικά ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους, μιας και ο Ετεοκλής Παύλου έχει πολύ μεγάλο σόι.

«Ωραίες εικόνες αλλά με πιάνει μια θλίψη», είπε στην αρχή η Ελένη Χατζίδου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την ρωτάει τι θα συμβεί με τον δικό της γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και την βάφτιση της κόρης τους.

«Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε, ούτε τον γάμο, ούτε την βάφτιση. Ξέρεις πιο πολύ για την βάφτιση στεναχωριέμαι. Το έχουμε φανταστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Ετεοκλής έχει και μεγάλο σόι», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Έχουμε πει σε 150 άτομα. Εγώ φοβάμαι ακόμα και για τα 10 άτομα. Για το παιδί φοβάμαι και τρία άτομα πλέον είναι επικίνδυνα».