Στην πιο απίστευτη φωτογραφία της με μαγιό η Σίσσυ Χρηστίδου - Έτσι δεν την έχουμε ξαναδεί

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην πιο απίστευτη φωτογραφία της με μαγιό η Σίσσυ Χρηστίδου - Έτσι δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και μερικούς μήνες έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και να αλλάξει το σώμα της. Μάλιστα, χθες δημοσίευσε την πιο απίστευτη φωτογραφία της με μαγιό και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε από την πόζα που είχε πάρει.

Η παρουσιάστρια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι ένας άλλος άνθρωπος στην εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» που επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του OPENtv. Έχει μείνει μισή σε κιλά και με την αλλαγή όλοι οι τηλεθεατές σίγουρα θα τρίβουν τα μάτια τους.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έχει επισκεφθεί πολλά νησιά της Ελλάδος, ενώ τώρα βρίσκεται στην όμορφη Χαλκιδική μαζί με τα παιδιά της.

Καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τις στιγμές που περνάει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Προχθές μάλιστα, σε μια ανάρτηση της "έκρυψε" και μια αντρική φιγούρα. Δείτε εδώ ποιος ήταν.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο τα περισσότερα σχόλια απέσπασε μια απίστευτη φωτογραφία της από την παραλία, στην οποία πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Συγκεκριμένα, ξάπλωσε στην άμμο, πήρε την πόζα μοντέλου και τους "τρέλανε" όλους.

Αυτή είναι η απίστευτη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό

Σίσσυ Χρηστίδου μαγιό σώμα

Αυτό έτρωγε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου και την βοήθησε να χάσει κιλά

Προσφάτως η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ένα βίντεο στο Youtube της αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τόσα κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ένα από αυτά που την βοήθησαν ιδιαίτερα να έχει γεύση στο φαγητό της αλλά και να μην παίρνει κιλά είναι η σος των 5 υλικών που θα δείτε παρακάτω.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο συγκεκριμένο βίντεο δήλωσε πως μόνο με αυτή την σος κατάφερε να τρώει σαλάτες γιατί γενικά δεν τις προτιμά!

Τα υλικά για την σπιτική σος της Σίσσυς Χρηστίδου

  • λάδι
  • ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1-2 κουταλάκια μουστάρδα χωρίς ζάχαρη
  • 2 κουταλίτσες του γλυκού stevia

Δείτε πως είναι σήμερα το σώμα της! Αυτή η φωτογραφία με μαγιό μαρτυρά την αλήθεια