Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της με αποκαλυπτικό μαγιό μέσα σε λίγα λεπτά αναστάτωσε το διαδίκτυο

Το κορμί της "ανάβει" φωτιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της με αποκαλυπτικό μαγιό μέσα σε λίγα λεπτά αναστάτωσε το διαδίκτυο

Η Βίκυ Καγιά όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές, έχει απίστευτο κορμί που μέχρι και εμείς ζηλεύουμε και το αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό που είδαμε να φοράει σε μια φωτογραφία της που αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα σε λίγα λεπτά, το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο παρόλο μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα όμως, φροντίζει να προσέχει την διατροφή της και να μην παρασύρεται σε ατασθαλίες. Ενώ κάνει και καθημερινή γυμναστική για να διατηρεί τις αναλογίες της.

Η Βίκυ Καγιά στα 42 της ποζάρει με μικροσκοπικά μπικίνι χωρίς να διστάσει, ενώ το σώμα της «βάζει κάτω» ακόμη και 20άρες. Ακόμη μια φωτογραφία της που έκανε χαμό από τα χιλιάδες likes είναι αυτή που δημοσίευσε πριν από μερικά λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα απίστευτο ολόσωμο και αποκαλυπτικό μαγιό και τους άφησε όλους «κάγκελο». Δείτε την και με "καυτό" μπικίνι που αξίζει... 220€

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με αποκαλυπτικό μαγιό που αναστάτωσε το διαδίκτυο

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει για τη διατροφή της: «Αγαπώ πολύ τη σαλάτα με καρότο κομμένο στο μαντολίνο με πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, λεμόνι, λάδι και κύμινο. Είναι πολύ ελαφριά με ιδιαίτερη γεύση. Μια άλλη σαλάτα που μου αρέσει είναι η πράσινη με μαρούλι βουτύρου, αυτό που λέμε σαλάτα, με βότανα όπως λεβάντα, chives, μαϊντανό και τάραγκον, που συνοδεύω με βινεγκρέτ σαμπάνιας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ένα από τα πιάτα που μου αρέσουν πολύ είναι το Rib eye με σκόρδο και δεντρολίβανο μαζί με γαλλικές πατάτες με βότανα, ολόκληρες με τη φλούδα μέσα στη γάστρα.

Κάνω επίσης πολύ καλή quiche lorraine, quiche κολοκυθάκι, τάρτα με πράσο και φέτα, αλλά και τάρτα ντομάτας με δικό μου ζυμάρι και ντοματάκια μικρά ψιλοκομμένα που βγαίνει μια γλύκα. Ένα πιάτο που αρέσει πολύ στο Νίκο είναι η καρμπονάρα με ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, μπέικον και αυγά, η αυθεντική, δηλαδή, χωρίς κρέμα γάλακτος.

Ένα άλλο ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που συνηθίζω είναι το γεμιστό κοτόπουλο με βότανα, πορτοκάλι, λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο. Και κάνω και πολύ ωραίες σούπες. Καρότο-Nicoise, αλλά και πολύ νόστιμη σούπα κολοκύθας»

Η Βίκυ Καγιά έχει ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα για αυτό και πρέπει να τρώει καλά. Το τελευταίο διάστημα δεν έχει μόνο το GNTM και το Shopping Star, αλλά και ένα νέο project που ετοιμάζει. Δείτε εδώ φωτογραφία.