Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Στη Μύκονο ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τον "τσάκωσε" ο φακός σε παραλία του νησιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Στη Μύκονο ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για τη Μαρία Μπεκατώρου και τον αγαπημένο τη σύζυγο! Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, εντόπισε τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο σε μία από τις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού και εμείς σας έχουμε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και έτσι προσπαθεί να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει μετά την προσωρινή παύση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αφιερώνοντας στιγμές ο ένας στον άλλον.

Ο φακός του YouWeekly.gr βέβαια συνέλαβε τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο μόνο του στην παραλία και εμείς σας τον παρουσιάζουμε!

Ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές του ζευγαριού που μας "τρέλανε" βέβαια, ήταν και αυτή η εμφάνιση με μαγιό της Μαρίας Μπεκατώρου.

Αντώνης Αλεβιζόπουλος Μύκονος

Ενώ εντοπίσαμε τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο στην παραλία, οι εξελίξεις με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 τρέχουν

Όλες τις εξελίξεις για την Μαρία Μπεκατώρου και τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Με δυο ή με ένα project θα βρει την παρουσιάστρια τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού του Αμαρουσίου, αφού σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Για αυτό κιόλας από το χειμώνα θα δούμε στις οθόνες μας για ακόμη μια χρονιά το Still Standing, το οποίο είχε βγει και σε Golden Edition, όπου έπαιζαν αγαπημένα ονόματα από το χώρο της showbiz.

Τι λένε οι εξελίξεις για την Μαρία Μπεκατώρου και τον ΑΝΤ1;

Μαρία Μπεκατώρου ΑΝΤ1 YFSF

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, η Μαρία Μπεκατώρου όπως όλα δείχνουν θα έχει διπλό ρόλο στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, μετά από συζητήσεις - Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που σας είχαμε αποκαλύψει - που έγιναν στο κανάλι, το πιο σίγουρο είναι πως θα επιστρέψει ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες το YFSF, το οποίο σταμάτησε ξαφνικά λόγω κορωνοϊού πριν από λίγους μήνες.

Βέβαια, όπως μου αποκάλυψαν πηγές μου δεν θα βγει στον αέρα το πρώτο μισό της σεζόν λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Καθώς λόγω των μέτρων δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, αφού υπάρχουν χορευτές επί σκηνής και γενικά χρειάζεται αρκετός κόσμος για να γίνουν οι μεταμφιέσεις και οι εμφανίσεις επί σκηνής.

Το θετικό είναι πως, όπως όλα δείχνουν θα βγει τελικά στον αέρα - αν όλα πάνε καλά - από το δεύτερο μισό της σεζόν. Το YFSF είναι από τα δυνατά προγράμματα του ΑΝΤ1, το οποίο έφερνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι για αυτό και οι ιθύνοντες θέλει να επιστρέψει και πάλι.