Στιγμές αγωνίας για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Στο χειρουργείο η κόρη τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στιγμές αγωνίας για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Στο χειρουργείο η κόρη τους

Στιγμές αγωνίας βίωσε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz όταν είδαν την κόρη τους να εισέρχεται στο χειρουργείο για σοβαρή επέμβαση. Τι συνέβη; Για ποιο ζευγάρι γίνεται λόγος;

Λόγος γίνεται για την Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου, πρόεδρο και ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. (Women In Need) Hellas για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών.

Αυτό είναι το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz που βίωσε στιγμές αγωνίας γιατί η κόρη τους βρέθηκε στο χειρουργείο

Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου κόρη χειρουργείο

Το ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές στην όμορφη Σαντορίνη όταν η 14χρονη κόρη τους ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία που τους έκανε να σπεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας.

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, κο Vasilis Malamatenios και τον χειρουργό, κο Ανδρέα Σταυρου για την άμεση βοήθεια και στήριξη στην περιπέτεια υγείας της μικρής μου κόρης Λουκίας.

Μπήκαμε στο νοσοκομείο το Σάββατο και αναγκαστήκαμε να κάνουμε έκτακτα χειρουργείο, αφαίρεση σκωληκοειδίτη. Αισθάνθηκα πολύ ασφαλείς διότι πέρα ότι το νοσοκομείο είναι καινούργιο και διαθέτει τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, έχουνε εφαρμόσει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Ευχαριστώ πολύ και όλο το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση. Και τώρα μέσα στην ατυχία μας, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε λίγο την πανέμορφη Σαντορίνη όσο η Λουκια αναρρώνει από την λαμπροσκοπική επέμβαση της". Έγραψε χαρακτηριστικά η Μάντα.

Δυσάρεστες στιγμές έζησε και ένα άλλο γνωστό ζευγάρι το οποίο χώρισε πρόσφατα. Μάθετε εδώ περί τίνος πρόκειται.

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Ένα αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, μετά από 4 μήνες κοινής πορείας. Είναι φουλ ερωτευμένοι και είναι έτοιμοι να πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη ο Κώστας Πηλαδάκης και η σύντροφός του, Ναυσικα Παναγιωτακοπούλου, πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια.

«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην εφημερίδα Secret.

Από την άλλη ωστόσο, αγαπημένη ηθοποιός χώρισε οριστικά με το σύζυγό της, ενώ δεν άργησε να βρει και αντικαταστάτη.

Κώστας Πηλαδάκης Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου