Δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μερικά δυσάρεστα νέα που αφορούν τόσο τον ίδιο και το συγκρότημά του, Μέλισσες.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι Μέλισσες να πάγωσαν προσωρινά τις εμφανίσεις τους, ωστόσο μετά την άρση των μέτρων το έριξαν και πάλι στη δουλειά και δείχνουν να είναι πολύ ενθουσιασμένοι.

Ωστόσο, η νέα αύξηση των κρουσμάτων και η εξάπλωση του κορωνοϊού, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, έχει μπει εμπόδιο στα σχέδια του συγκροτήματος.

Αυτά είναι τα δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Έτσι, θέλησαν να ανακοινώσουν πως ακυρώνουν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει να κάνουν σε Δράμα και Χαλκιδική, προκειμένου να μην υπάρξει καμία επιπλοκή.

Παράλληλα, συνέστησαν στο κοινό να ακούει όσα έχουν να πουν οι ειδικοί και να κρατάει αποστάσεις, ενώ οι προετοιμασίες για τη μεγάλη συναυλία που θα κάνουν στην Αθήνα, συνεχίζονται κανονικά.

Μέλισσες συναυλίες

Δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του ο Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μια ανάρτηση του, όπως και πριν λίγες ημέρες το βίντεο κλιπ του, αποκάλυψε πως είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένος. Πριν λίγο επίσης, δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του να χορεύει.

Ο λόγος για την Χριστίνα Παπαδέλη με την οποία βρίσκεται σε σχέση. Μπορεί το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό να είχε χωρίσει όπως γραφόταν, ωστόσο πλέον είναι και πάλι μαζί, παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την σύντροφό του και την οικογένεια της να χορεύουν στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού «Viktoria».

Ο τραγουδιστής αρκέστηκε να γράψει στην ανάρτηση του «Οικογένεια Χωραφά».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας έκανε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτηση που έκανε επίσης στο λογαριασμό του στο Instagram.