«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Έγκυος Ελληνίδα δημοσιογράφος

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Έγκυος Ελληνίδα δημοσιογράφος

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για μία γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο, η οποία μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως είναι ξανά έγκυος και περιμένει όλο χαρά το τέταρτο παιδί της.

Ο λόγος για την Ολίβια Γαβρίλη, η οποία λίγο καιρό μετά την αποβολή της, χαμογελάει ξανά και περιμένει το παιδάκι της.

«Ευχαριστούμε για τις τόσες πολλές ευχούλες για την εγκυμοσύνη. Είχα ένα πολύ ζόρικο πρώτο τρίμηνο με ναυτίες, δυσπεψία και υπνηλία στο μέγιστο βαθμό, για αυτό ψιλοχάθηκα, αλλά τώρα πια στον 4ο μήνα τολμώ να πω πως έχω πάρει αρκετά τα πάνω μου. Η κοιλιά πετάχτηκε χωρίς υπερβολή από την 9η-10η βδομάδα. Η αυχενική πήγε τέλεια και μας έδωσαν μια εκτίμηση φύλου, αλλά θα το οριστικοποιησουμε σε λίγες μέρες με την αγαπημένη μου γιατρό», έγραψε η ίδια στην ανάρτηση που έκανε.

Πέρα από την δημοσιογράφο, έγκυος είναι και μία πασίγνωστη τραγουδίστρια

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για μία από τις πιο εκκεντρικές περσόνες της διεθνούς showbiz. Μία αγαπημένη και φυσικά πασίγνωστη τραγουδίστρια, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβασε.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει προκαλέσει αρκετές φορές με την εμφάνισή της. Παρά την τάση της ωστόσο να μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, η εν λόγω τραγουδίστρια αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που είναι έγκυος

Ο λόγος για τη Nicky Minaj, η οποία έκανε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση και με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε στο κοινό της πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Πολύ ευχάριστα είναι βέβαια τα νέα και για ένα άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που υποδέχθηκε το δεύτερο παιδί του. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Kenneth Petty. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2019 και το μωράκι του θα επισφραγίσει τον έρωτά του!

Nicky Minaj σύζυγοςNicky Minaj εγκυμοσύνη