The Booth: Εκτός εαυτού Μουτίδου - Τσαλίκης - «Είσαι καραγκιόζης»

Το τηλεφώνημα που τους εξόργισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Booth: Εκτός εαυτού Μουτίδου - Τσαλίκης - «Είσαι καραγκιόζης»

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο The Booth και σε ένα τηλεφώνημα δεν άντεξε, και βγήκε εκτός εαυτού. Ο τραγουδιστής μάλιστα δε δίστασε να αποκαλέσει τον τηλεθεατή που τηλεφώνησε, «καραγκιόζη» ενώ έξαλλη έγινε και η Σοφία Μουτίδου.

Ο 25χρονος Πυγμαλίων έχει ένα πρόβλημα με μία κοπέλα. Δεν έχουν ακριβώς σχέση, γνωρίζονται εδώ και έναν χρόνο, εκείνος θεωρεί ότι τον εκμεταλλεύεται και τον θέλει μόνο για τα Σαββατοκύριακα. Θεωρεί ότι πρέπει να την συνετίσει χειροδικώντας για να κάνει αυτό που θέλει αυτός.

Μιλώντας άκομψα για το εν λόγω κορίτσι, ο 25χρονος αστυνομικός δεν δίστασε να δηλώσει ότι χρησιμοποιεί και τη μέθοδο της «αναγκαίας βίας» κάνοντας έξαλλη, αρχικά, τη Σοφία Μουτίδου, η οποία άλλαξε ύφος, ανέβασε το τόνο της φωνής της και πρότεινε στον 25χρονο να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε απότομα τη γραμμή μετά την αδιανόητη αποκάλυψη του Πυγμαλίωνα, ότι χτυπάει τη σύντροφό του και ξέσπασε. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει τον συγκεκριμένο τηλεθεατή καραγκιόζη.

Μάλιστα, η ηθοποιός προσέθεσε πως δεν πειράζει αν είναι τελικά τρολ το τηλεφώνημα, μιας και του τα είπαν για όλους τους «Πυγμαλίωνες» της γής που σηκώνουν χέρι στις γυναίκες τους.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Booth, δείτε εδώ τι αλλαγές πρόκειται να φέρει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Έξαλλη έγινε και τις προάλλες η Σοφία Μουτίδου στο The Booth

Η Σοφία Μουτίδου άκουσε ένα σχόλιο που έκανε η Σοφία Κουρτίδου και βγήκε εκτός εαυτού, ενώ τα έβαλε και με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λέγοντας της αστειευόμενη, πως θα της ρίξει δυο χαστούκια!

Αφορμή για την όλη συζήτηση στάθηκε το τηλεφώνημα του Αλέξη και η απάντηση που του έδωσε η Σοφία Κουρτίδου.

Ο Αλέξης είναι 31 ετών και έχει ένα θέμα με τον αδερφό του καθώς όποτε βγαίνουν για ποτό μαζί, όποια κοπέλα του αρέσει πάει και την πέφτει στον αδερφό του με αποτέλεσμα να αισθάνεται μειονεκτικά.

Η παρουσιάστρια του εξήγησε πως αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση, ωστόσο η Σοφία Μουτίδου ήρθε να τον προσγειώσει όταν είπως πως αν είναι πιο ωραίος ο αδερφός του, τότε πάντα οι γυναίκες θα την πέφτουν σε εκείνον.

Και οι 3 συμπαρουσιάστριές της αντέδρασαν και τότε γύρισε στη Σοφία Κουρτίδου και της είπε: «Γιατί όταν βγαίνουμε μαζί Σοφία την πέφτουν σε εσένα και όχι σε εμένα; Γιατί είσα ωραία, τρελαίνονται και άντρες και γυναίκες. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση».

Δείτε το επικό σκηνικό στο βίντεο: