Νέο ξέσπασμα του Βαλάντη - «Δεν έχω κόντρα με τον Αντώνη Ρέμο αλλά...»

Τα ξεκαθάρισε όλα ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ξέσπασμα του Βαλάντη - «Δεν έχω κόντρα με τον Αντώνη Ρέμο αλλά...»

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Βαλάντης θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πάντα σχετικά με τα όσα είπε τις προηγούμενες μέρες για τον Αντώνη Ρέμο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάποια προσωπική κόντρα με τον τραγουδιστή.

Ο Βαλάντης, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως θεωρεί μεγαλύτερο παράπτωμα το ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου στη Ρόδο παρείχε μια απλή θερμομέτρηση στον Αντώνη Ρέμο και αντισηπτικό και δεν το ζήτησε να φορέσει απαραιτήτως τη μάσκα του.

Εν τέλει η συναυλία του Ρέμου αναβλήθηκε και παρενέβη η Αστυνομία

Το αρχικό ξέσπασμα του Βαλάντη κατά του Αντώνη Ρέμου

Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκε γνωστό ξενοδοχείο στη Ρόδο για την ανάγκη επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όμως η εμφάνισή του σχολιάστηκε και δη αρνητικά για κάποιον άλλο λόγο. Ο Βαλάντης υπήρξε το πρόσωπο που ξέσπασε κατά του Αντώνη Ρέμου για το λόγο ότι δεν σεβάστηκε το μέτρο προστασίας που αφορά τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αφού βρέθηκε χωρίς μάσκα, εθεάθη να του κάνουν θερμομέτρηση και να του παρέχουν αντισηπτικό χεριών. Το συγκεκριμένο video, ανέβηκε στα social media, και έκανε τον Βαλάντη να ξεσπάσει. Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες που αφορούν το συμβάν.

Το ξέσπασμα του Βαλάντη κατά του Αντώνη Ρέμου που μπήκε σε ξενοδοχείο στη Ρόδο χωρίς μάσκα