Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Έφυγαν από το σπίτι τους στην Άνδρο - Τι συνέβη;

H φωτογραφία της Ελένης στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Έφυγαν από το σπίτι τους στην Άνδρο - Τι συνέβη;

Από το σπίτι τους στην Άνδρο έφυγαν πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια με μια φωτογραφία που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, αφού μετά την αποχώρηση της Ελένης από τον χώρο της παρουσίασης, έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να κάνει πράγματα που αγαπάει δίχως να έχει άγχος για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για τα νούμερα της τηλεθέασης.

Μετά το φινάλε της τελευταίας της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη έμεινε λίγες ημέρες στο σπίτι της για να τακτοποιήσει τυχόν τελευταίες εκκρεμότητες και μετά πήρε το πρώτο καράβι και έφυγε για το αγαπημένο της νησί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες της από την καθημερινότητα της στο νησί της Άνδρου και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούσε, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της.

Μπορεί να αναγκάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες να επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους - δείτε εδώ - ωστόσο γύρισε πάλι πίσω στην αγκαλιά του Μάκη της, όπως η ίδια τον φωνάζει.

Για αυτό το λόγο έφυγαν από την Άνδρο Ματέο Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, όπως είδαμε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, πήραν την απόφαση να φύγουν από την Άνδρο για λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει διακοπές και στην πανέμορφη Νάξο. Ένα νησί που συχνά επισκέπτεται η παρουσιάστρια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επίσης, θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε στα σοκάκια του νησιού, πιο χαλαρή και άνετη από κάθε άλλη φορά.

Βέβαια, δεν αποκάλυψε αν έχει μαζί της και τα τέσσερα παιδιά της ή αν έχουν πάει οι δυο τους για να χαλαρώσουν!