Προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης τα λόγια της Κέλλυς Κελεκίδου για τους γονείς της που πέθαναν

Η κατάθεση καρδιάς

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης τα λόγια της Κέλλυς Κελεκίδου για τους γονείς της που πέθαναν

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μία πολύ ωραία και κομψή γυναίκα, με έντονο δυναμισμό. Εκείνη και ο σύζυγός της Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και φαίνονται να είναι αρκετά ευτυχισμένοι. Πρόσφατα η Κέλλυ άνοιξε την καρδιά της για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης τα λόγια της για τους γονείς της που πέθαναν

Συγκεκριμένα η Κέλλυ παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και μίλησε για το χαμό των γονιών της, το πως αυτό τη βύθισε στη θλιψη αλλά μίλησε και για το αν θα επιθυμούσε να συνεργαστεί στο πλαίσιο κάποιου πρότζεκτ με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη.

Αυτά είναι τα λόγια της Κέλλυς Κελεκίδου για τους γονείς της που πέθαναν που προκαλούν ρίγη συγκίνησης

Ποια ήταν η πιο έντονα προβληματισμένη στιγμή ζωής για σένα;

Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το «χαμό» της μαμάς μου, με το «χαμό» του πατέρα μου, πέρυσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. «Έχασα» και το μπαμπά μου… Ήταν νεότατος, 65 χρόνων… Η μαμά μου «έφυγε» 48 χρόνων…

Οπότε, όταν βιώνεις τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία, καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένειά σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε.

Έτσι, κρατάω κάποια λόγια του Σταμάτη (σ.σ. Κραουνάκη) στο «μπαούλο» μου και όταν του είπα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συνεργασία, μου είπε: «Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, είσαι αυθεντική, μια καθαρή λαϊκή φωνή».

Εμένα, αυτό μου έδωσε πολλή δύναμη να συνεχίσω, να κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα τραγούδια μου. Η αυθεντικότητα είναι κάτι που το έχω μάθει μέσα από την οικογένειά μου και προσπαθώ να το καλλιεργήσω και στα παιδιά μου.

Συνεργασία με το σύζυγό σου, Νίκο Κουρκούλη, θέλεις να κάνεις;

Θέλω να συνεργαστώ επαγγελματικά με τον Νίκο, γιατί όχι; Απλά, αυτήν τη στιγμή δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος, ο κόσμος μάς αγαπάει και θέλει να μας βλέπει μαζί.

 Κέλλυ κουρκουλης

Είναι κάτι που πιθανότατα θα το σκεφτούμε, να ξαναβγάλουμε τραγούδι μαζί, αλλά όχι αυτήν τη στιγμή. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει, δεν προγραμματίζουμε τίποτα, το μόνο που προγραμματίζουμε είναι το αύριο, άντε μέχρι εβδομάδα…

Δείτε εδώ την αποκάλυψη της Κέλλυς για την σχέση της με το Νίκο Κουρκούλη

Κέλλυ Κελεκίδου: Έτσι είναι χωρίς ρετούς το κορμί της - Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό και «έριξε» το Instagram. Το σώμα της χωρίς ρετους είναι πραγματικά υπέροχο, αφού η ίδια γυμνάζεται και προσέχει και πάρα πολύ την διατροφή που κάνει.

Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε τις πρώτες της βουτιές και έκανε ανάρτηση με το μαγιό της στο Instagram. Η ίδια αν και μανούλα δυο παιδιών διαθέτει άψογες αναλογίες.

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες της φωτογραφίες μα μαγιό και πάθαμε πλάκα με το πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της. Η ίδια διατηρεί τις αναλογίες της με διατροφή και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

«Γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ. Έχω καταφέρει να βρω το μυστικό, που άλλους οργανισμούς μπορεί να μην τους βοηθάει, εμένα όμως με βοήθησε πολύ. Τρώω πολλά μικρά γεύματα ανά 2-3 ώρες» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της η Κέλλυ Κελεκίδου. Πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια απέκτησε κι άλλο "παιδί" με τον Κουρκούλη.

Δείτε την ανάρτηση της: