Θα «λιώσετε» με τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη - Απίστευτες φωτογραφίες

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θα «λιώσετε» με τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη - Απίστευτες φωτογραφίες

Στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας βιώνει η όμορφη ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη στο πλευρό του συζύγους της Μάνου Παπαγιάννη καθώς η Αγγελική είχε χθες τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την οικογένεια και τους φίλους της. Θα "λιώσετε" με τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη μόλις δείτε τις φωτογραφίε από το πάρτι.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Αγγελική στη Μύκονο, όπου και κάνει τις διακοπές της αυτό το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της, με την οποία δείχνει να είναι πάρα πολύ δεμένη! Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 41 και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Την παράσταση βέβαια κλέβουν τα παιδάκια της που είναι πανέμορφα και άπειρα γλυκά. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το πάρτι της Αγγελικής Δαλιάνη με τα παιδιά της που θα σας κάνει να λιώσετε

Αγγελική Δαλιάνη πάρτι οικογένεια

Αγγελική Δαλιάνη πάρτι

Είναι μια γλυκιά γλυκιά οικογένεια!

Η Αγγελική έγραψε το εξής στην περιγραφή της φωτογραφίας: “Familia!!!!!.........& friends... Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους σας για τις τόσο πολλές ευχές σας!!!!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους με υγεία!!!!!”

Η Αγγελική Δαλιάνη μας έδειξε την αδερφή της και... μείναμε. Δείτε εδώ για τι ομοιότητα μιλάμε!

Τρυφερές στιγμές για την Αγγελική Δαλιάνη και τα παιδιά της - Το βίντεο που έγινε Viral

Τις τρυφερές στιγμές που ζει αυτή τη στιγμή η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με τα παιδιά της θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της η γνωστή ηθοποιός και το βίντεο της έγινε Viral. Δείτε τον λόγο και θα καταλάβετε.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η ηθοποιός μοιράζεται μερικές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και τα παιδιά τους και προκαλεί πανικό στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δείτε το βίντεο της Αγγελικής Δαλιάνης που έγινε Viral

Το βίντεο καταλήγει με την φράση, «Η πιο γλυκιά Ανάσταση είναι στις καρδιές μας», θέλοντας να τονίσει τις ευχάριστες στιγμές που μπορεί να βρει κάποιος ανάμεσα στην πανδημία και τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι.