Ηλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor έχει το πιο στιλάτο σπίτι - Το σαλόνι του θα το ερωτευτείς

Κατάλευκοι οι τοίχοι και μαύρα έπιπλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor έχει το πιο στιλάτο σπίτι - Το σαλόνι του θα το ερωτευτείς

Ο Ηλίας Γκότσης είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor - ο οποίος να σημειώσουμε είχε βγει και νικητής. Στα social media είναι καθημερινός χρήστης και μέσα από αναρτήσεις του έχουμε δει αρκετές φορές το εσωτερικό του στιλάτου σπιτιού του, με το σαλόνι του να είναι έρωτας.

Μπορεί να αποχώρησε από την εκπομπή «Μεσημέρι yes», ωστόσο δεν έχει... εξαφανιστεί. Επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω φωτογραφιών αλλά και βίντεο του Tik Tok, της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας στην Αμερική και όχι μόνο.

Μέσα λοιπόν από αναρτήσεις του έχουμε δει το φανταστικό εσωτερικό του σπιτιού του που θα λέγαμε πως για άντρα είναι πολύ... καθαρό και άκρως εντυπωσιακό. Η διακόσμηση είναι σικάτη, ενώ δεν έχει επιλέξει πολύχρωμες αποχρώσεις, παρά μόνο λευκό, μαύρο και γκρι. Δείτε ωστόσο εδώ ποια αγαπημένη παίκτρια του Survivor παντρεύεται.

Ηλίας Γκότσης σπίτι

Ηλίας Γκότσης Survivor

Ηλίας Γκότσης tik tok

Πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι του και "έριξε" το Instagram

Κανονικός πανικός επικρατεί στο βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το σπίτι του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένας πρώην παίκτης του Survivor, στο οποίο όχι μόνο ποζάρει με τα παιδιά του, αλλά κάνει και την πιο αδιανόητη δραστηριότητα.

Οι celebrities περνούν και αυτοί το χρόνο τους στο σπίτι και προσπαθούν καθημερινά να βρουν δραστηριότητες με τις οποίες θα γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους από την καραντίνα, μιας και όλες οι δουλειές έχουν προς το παρόν "παγώσει".

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με τα παιδιά του, και έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει και μία από τις συνήθειές τους, ενώ δείτε και το χουνέρι που του είχαν ετοιμάσει οι δυο γιοι του.

Συγκεκριμένα, ενώ οι 3 τους βρίσκονταν στο σπίτι, αποφάσισαν να γυρίσουν ένα χιουμοριστικό βίντεο στο tik tok, με τον ηθοποιό να δημοσιεύσει στη συνέχεια το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε, μπαμπάς και γιοι του δίνουν να καταλάβει και περνάνε φανταστικά το χρόνο τους στο σπίτι όλοι μαζί.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν: