Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ζήνα Κουτσελίνη - Τίνα Μεσσαροπούλου: Ποζάρουν με μαγιό και αναστατώνουν

Τριάδα "φωτιά"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ζήνα Κουτσελίνη - Τίνα Μεσσαροπούλου: Ποζάρουν με μαγιό και αναστατώνουν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της και φαίνεται να περνάει υπέροχα. Εκτός από χρόνο με την οικογένειά της, ευχάριστες στιγμές ζει και με φίλους. Η ίδια ανήρτησε φωτογραφία από την παραλία στην οποία ποζάρει με μαγιό και στο πλάι της βρίσκονται η Ζήνα Κουτσελίνη και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η πανέμορφη Σταματίνα, τιμά το καταγάλανο νησί της Πάρου τα τελευταία χρόνια και το ίδιο έπραξε και αυτήν τη χρονιά. Οι φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άλλες φορές με τα παιδάκια της, άλλες μόνη κι άλλες με φίλους είναι απλά απολαυστικές, ενώ επίσης δείχνει να είναι και έντονα ανανεωμένη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μαγιό στο πλάι της Ζήνας Κουτσελίνη και της Τίνα Μεσσαροπούλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή μαγιό πάρος

Την ίδια φωτογραφία ανήρτησε η καθεμία τους, ενώ έγραψαν στην περιγραφή και από ένα σχόλιο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή αναρτηση

ανάρτηση μαγιο σταματίνα

Ζήνα ανάρτηση

Ρίγη συγκίνησης από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Διαβάστε εδώ όλα όσα έγραψε...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με το πιο "καυτό" της μαγιό στην παραλία - Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διαθέτει άψογες αναλογίες και το αποδεικνύουν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με "καυτό" μαγιό από παραλία της Πάρου, που την «τσάκωσε» ο φακός μας.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Πώς καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα και πώς μπορεί να έχει τόσο τέλειες αναλογίες; Μια πολύ sexy μαμά και μάλιστα τριών παιδιών, είναι λογικό να τραβάει τα βλέμματα των λουομένων, ιδιαίτερα όταν κάνει μια τόσο ξεχωριστή εμφάνιση. Χωρίς ρετούς, το YOU δημοσιεύει την πιο sexy εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία...

Σταματίνα Τσιμτσιλή μαγιό σώμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που περνάει τις διακοπές της στην Πάρο με την οικογένειά της, θα γιορτάσει την ημέρα της Παναγίας με τα τέσσερα πολύτιμα κορίτσια της οικογένειάς της, τις κόρες της Νάγια και Μαίρη, αλλά και με τη μαμά της και την πεθερά της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην παραλία της Santa Maria την περασμένη Παρασκευή και πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες φορώντας το brazilian μπικίνι της που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Η Σταματίνα μπορεί να έχει αποκτήσει τρία παιδιά, παρόλα αυτά δεν έχει αφήσει ούτε στιγμή τη γυμναστική και τη διατροφή από τη ζωή της, με αποτέλεσμα να καταφέρνει αμέσως μετά τις γέννες να επιστρέφει στα προηγούμενα κιλά της χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Απόλυτα πειθαρχημένη και παρά τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές της υποχρεώσεις, δεν παρεκκλίνει ποτέ από το πρόγραμμά της. Τον χειμώνα κάνει τζόκινγκ αλλά και pilates, ενώ το καλοκαίρι λατρεύει τη θάλασσα και δεν αφήνει ούτε μια μέρα ανεκμετάλλευτη που να μην αφιερώσει αρκετό χρόνο στο κολύμπι αλλά και στο sup, ένα αρκετά δύσκολο είδος εκγύμνασης που αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Δείτε την πιο γλυκιά ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το γιο της από την παραλία.