Πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη έγινε μπαμπάς

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη έγινε μπαμπάς

Baby boom έχουμε στην ελληνική showbiz, αφού πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Το μωράκι του ήρθε στον κόσμο τα μεσάνυχτα.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Ντίνο Σιωμόπουλο, ο οποίος πήρε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Το παιδί θα το ονομάσουν Γιάννη, το όνομα του μπαμπά του, Γιάννη Σιωμόπουλου, που έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια. Το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο κι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης», είχαν αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στο Happy Day για τον δημοσιογράφο του MEGA.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης είχε πει όλη την αλήθεια για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον αέρα της εκπομπής του. Τι συνέβη και χώρισαν οι δρόμοι τους; Δείτε εδώ.

Ντίνος Σιωμόπουλους Γιώργος Παπαδάκης

Χαρές για τον Γιώργο Παπαδάκη - Παντρεύτηκε στενός συνεργάτης του

Μεγάλες χαρές βιώνει ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς ένας πολύ στενός συνεργάτης του παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του με πολιτικό γάμο, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Η τελετή έγινε στην Πινακοθήκη Πειραιά και σ' αυτήν, εκτός από τον γνωστό δημοσιογράφο βρέθηκαν επίσης στελέχη του ΑΝΤ1 αλλά και συντελεστές της εκπομπής.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα πριν από μερικές μέρες, αφού ένα κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στην εκπομπή του. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη που παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Λάζο Μαντικό, ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Αθηνά Κουρή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης,μετά την τελετή συνεχάρη τους δύο νεόνυμφους χαρίζοντάς τους τις πιο γλυκές του ευχές για την κοινή ζωή που ξεκινούν.

Γιώργος Παπαδάκης γάμος Λάζου ΜαντίκουΓιώργος Παπαδάκης Λάζος Μαντικός