Αναβρασμός στο Buckingham - Η «επιστροφή» της ιστορίας της Diana

Το μιούζικαλ που θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναβρασμός στο Buckingham - Η «επιστροφή» της ιστορίας της Diana

Όσο και να προσπαθούν να θάψουν στο παρελθόν οι άνθρωποι του Buckingham, τη θλιβερή ιστορία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, εκείνη συνεχίζει να επιστρέφει. Κάτι αντίστοιχο πρόκειται να συμβεί και σε λίγο καιρό και στο παλάτι επικρατεί κανονικός αναβρασμός.

Οι σχέσεις της Diana με τη βασιλική οικογένεια ήταν ιδιαίτερα τεταμένες αν και ήταν η μητέρα του διαδόχου του θρόνου. Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν ενέκρινε ποτέ τη συμπεριφορά της και το επαναστατικό της πνεύμα, κάτι που την έκανε ανεπιθύμητη στο παλάτι.

Με αυτόν τον τρόπο θα επιστρέψει η ιστορία της Diana φέρνοντας αναβρασμό στο Buckingham

Το Netflix είναι έτοιμο να κάνει μία νέα πρωτότυπη παραγωγή, βασισμένη στη ζωή και τον ταραγμένο γάμο της Diana, ενώ δείτε εδώ και τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για την οικογένεια της.

Το μιούζικαλ αυτό, θα προβληθεί στο Netflix στις αρχές του 2021, προτού κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί που δείχνουν να είναι ξετρελαμένοι με το νέο τους πρότζεκτ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη, καθώς το Μπρόντγουεϊ παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, οπότε μία τηλεοπτική παραγωγή θα ήταν ιδανική. Πόσο μάλλον στο Netflix που έχει ήδη δείξει τη λατρεία του προς την Diana μιας και περιλαμβάνει δύο δοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της.

Diana βασιλική οικογένεια

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι, καθώς θα μπορέσουμε τελικά να μοιραστούμε το σόου μας με τους λάτρεις του θεάτρου παντού», τονίζουν οι παραγωγοί σε μια ανακοίνωση.

«Αν και δεν υπάρχει υποκατάστατο για το ζωντανό θέατρο, νιώθουμε τιμή που αποτελούμε μέρος της ποιοτικής ψυχαγωγίας που το Netflix προσφέρει στους συνδρομητές του παγκοσμίως».

Το μιούζικαλ Diana επρόκειτο να ανέβει στις 31 Μαρτίου του 2020, όμως η αυλαία αναβλήθηκε, επειδή το Μπρόντγουεϊ έκλεισε τα θέατρά του για να βοηθήσει στην αναχαίτιση της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Η παραγωγή, που καταγράφει τη σχέση, τον γάμο και το διαζύγιο της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναμένεται να ανεβάσει αυλαία την 25η Μαΐου του 2021.