Συγκινεί πρώην παίκτης του MasterChef - «Δεν έχω επικοινωνία με τον πατέρα μου»

Πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινεί πρώην παίκτης του MasterChef - «Δεν έχω επικοινωνία με τον πατέρα μου»

Ένας πρώην παίκτης του MasterChef, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και συγκίνησε με την εξομολόγησή του για τον πατέρα του, με τον οποίο έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να κόψει κάθε επικοινωνία.

Ο λόγος για το Θάνο Σπανό, ο οποίος έκανε μία νέα τηλεοπτική εμφάνιση και μίλησε για τη σύντομη εμπειρία του στον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του.

«Στο MasterChef δεν μαθαίνεις πράγματα, βάζεις ό,τι ξέρεις από γνώσεις και εκτελείς», είπε αρχικά.

«Δεν έχω επαφές τα τελευταία χρόνια με τον πατέρα μου. Όταν χώρισε με τη μητέρα μου αποφάσισε να κάνει τη ζωή του, οπότε το σεβάστηκα. Δεν είμαι από αυτά τα παιδιά που επιζητούν πράγματα. Ευτυχώς που ήταν η μητέρα μου η σκεπή.

Υπήρχε επιλογή με τον ποιον θέλαμε να μείνουμε και η επιλογή μου ήταν να μείνω με την μητέρα μου. Δεν έχω κάνει κίνηση να επικοινωνήσω μαζί του. Υπήρχε αδιαφορία οπότε κι εγώ δεν ήθελα να ενοχλήσω. Παρόλα αυτά είναι ο πατέρας μου και η επιλογή του είναι σεβαστή».

Ωστόσο, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα και για έναν πρώην παίκτη του MasterChef - Δείτε εδώ τι συνέβη με τον Σταυρή Γεωργίου.

Η Κατερίνα Λένη έγινε άλλος άνθρωπος μετά το MasterChef - Η εντυπωσιακή φωτογραφία

Η Κατερίνα Λένη, πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, αποτελεί μία πολύ όμορφη γυναίκα, αρκετά ικανή μαγείρισσα και με ισχυρή προσωπικότητα. Μετά το MasterChef τη βλέπουμε εμφανώς ανανεωμένη, θα λέγαμε ότι έγινε άλλος άνθρωπος ύστερα από την εντυπωσιακή φωτογραφία που είδαμε.

Η όμορφη μαγείρισσα, έμεινε αξέχαστη από τη συμμετοχή της στο ΜasterChef καθώς υπήρξε και πολύ ειλικρινής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ δεν δίσταζε ποτέ να εκφράσει κάθε άποψή της, κάτι που την οδήγησε να αναπτύξει αρκετές συγκρούσεις με συμπαίκτες της.

Μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού είχαμε συνηθίσει την Κατερίνα με την ποδιά της και πίσω από τον πάγκο της κουζίνας της να μαγειρεύει συνεχώς, παρ'όλα αυτά η Κατερίνα είναι και μία πολύ όμορφη γυναίκα και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δέιχνει ότι η Κατερίνα Λένη έγινε άλλος άνθρωπος μετά το MasterChef

Ύστερα από το MasterChef η Κατερίνα είναι εμφανώς ανανεωμένη καθώς δεν βιώνει το ίδιο άγχος που ζήσε στο διαγωνισμό μαγειρικής και παράλληλα περιτριγυρίζεται από τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Κατερίνα Λένη  ανανεωμένη

Κατερίνα Λένη  MasterChef αλλος άνθρωπος

Κατερίνα Λένη: Με αυτούς τους συμπαίκτες της έχει κρατήσει επαφές μετά το MasterChef