Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Έκανε πανικό στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, η οποία μέσα σε λίγες μόνο ώρες, κατάφερε να σηκώσει "θύελλα" αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη και έτσι πολλές φορές η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που σήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά στη Νάξο, και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην παραλία και γράφει: «Ήλιος, θάλασσα και η οικογένειά μου».

Τα likes και τα σχόλια, έπεσαν βροχή.

Ελένη Μενεγάκη instagram

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη- Χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί

Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο και τα πανέμορφα Άχλα. Η εξίσου πανέμορφη και κορυφαία παρουσιάστρια ανήρτησε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να είναι δίχως ίχνος μακιγιάζ και με ελαφρώς ατημέλητο μαλλί.

Η Ελένη ποζάρει ξέγνοιαστη με θέα τα καταγάλανα νερά της Άνδρου και κάνει τους πάντες να ζηλεύουν. Εκτός από την πανέμορφη θάλασσα, αξιοζήλευτη είναι και η ίδια η Ελένη που παραμένει πανέμορφη και φυσική χωρίς τη χρήση μακιγιάζ και χωρίς να έχει πάει κομμωτήριο. Εξ' άλλου δεν το χρειάζεται γιατί είναι μία κούκλα και απ' ο,τι φαίνεται οι διακοπές και οι στιγμές χαλάρωσης της έχουν χαρίσει ήδη ένα "κύμα" ανανέωσης!

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ελένης χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί

Η Ελένη έγραψε στην περιγραφή της εικόνας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: "Κάθε γωνία του Αιγαίου και αλλά χρώματα ! #eleni #summer #holidays #greekislands #greece"

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο βήμα που αφορά το νησί. Διαβάστε εδώ ποια είναι η μεγάλη απόφαση της Ελένη Μενεγάκη και του Ματεό Παντζόπουλου για την Άνδρο