«Πεθαίνει κόσμος...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Σάββα Πούμπουρα

Το ηχηρό μήνυμά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πεθαίνει κόσμος...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Σάββα Πούμπουρα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάββας Πούμπορυας θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ενώ δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια για τη χρήση μάσκας, ξεκαθαρίζοντας πως από τη στιγμή που πεθαίνει κόσμος είναι ανάγκη να τη φοράμε.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να επισημάνει στους διαδικτυακούς του φίλους πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και πως δεν έχει καμία σημασία αν ανήκεις στη μερίδα του κόσμου που θεωρεί ότι το θέμα του κορωνοϊού είναι μία θεωρία συνωμοσίας.

Αυτό ήταν το δημόσιο ξέσπασμα του Σάββα Πούμπουρα

«Είτε το πιστεύεις, είτε νομίζεις ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας, εφόσον πεθαίνει κόσμος προφανώς και κάτι τρέχει. Προστατευθείτε και σκεφτείτε τους γύρω σας», γράφει χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να φορά τη μάσκα προστασίας.

Συγκίνηση προκάλεσε και τις προηγούμενες μέρες ο Σάββας Πούμπουρας για την τραγωδία στο Μάτι.

Πέρα από το Σάββα Πούμπουρα, δημόσιο ξέσπασμα για τη χρήση μάσκας έκανε και η Έλενα Χριστοπούλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο την απασχολεί και δεν είναι άλλο από τη χρήση της μάσκας.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων, είναι πολύ ενεργή στα social media, και πολλές φορές επιλέγει να εκφράζει τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της μέσα από αναρτήσεις της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν αποφάσισε να μιλήσει για εκείνη τη μερίδα ανθρώπων που επιλέγει να μη φορά μάσκα, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Με αυτόν τον τρόπο ξέσπασε δημόσια η Έλενα Χριστοπούλου

«Έλα μωρέ καλοκαίρι είναι .. τι μάσκες και κουταμάρες , τι και αν ξεπεράσαμε τα 200 κρούσματα την ημέρα , σιγά τώρα ε θα πεθάνουν κάποιοι , θα νοσήσουν κάποιοι άλλοι , τα παιδιά δεν θα ζήσουν καμία κανονικότητα από Σεπτέμβριο όπως φαίνεται , επιχειρήσεις κλείνουν κάθε ημέρα , η ανεργία βαράει κόκκινο , και κατά το Φθινόπωρο θα μας φταίνε όλα εκτός από την επιλογή μας να μην προσέξουμε όταν έπρεπε!

Και όταν θα έρθει η στιγμή στην ουρά του supermarket να γεμίζουμε καροτσάκια με χαρτιά υγείας- για να μην πω το αλλιώς- να θυμηθούμε τότε ... ότι τα κάναμε όλα κ@λο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Χριστοπούλου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Έλενα Χριστοπούλου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία - όλο νόημα, με πρώην παίκτρια του GNTM. Δείτε τη εδώ.