Βασιλική Μιλλούση: Η νέα φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα

"Έλιωσε" το Instagram

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Η νέα φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα

Το πανέμορφο και αγαπημένο ζευγάρι, η Βασιλική Μιλλούση, πρωταθλήτρια της ενόργανης και ο Λευτέρης Πετρούνιας, χρυσός ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των κρίκων είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz καθώς και νέοι γονείς. Η όμορφη Βασιλική πρόσφατα ανήρτησε μια νέα φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα και "έλιωσε" το Instagram.

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά καθώς έφεραν το πρώτο τους παιδί στη ζωή και η ευτυχία τους ήταν απύθμενη. Οκτώ μήνες από τη γέννηση του μωρού τους ανακοίνωσαν ότι θα ξαναγίνουν γονείς και η χαρά τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη!

Δείτε τη νέα φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα που ανέβασε η Βασιλική Μιλλούση και "έλιωσε" το Instagram

 Βασιλική Μιλλούση Μαγιό Φουσκωμένη Κοιλίτσα

 Βασιλική Μιλλούση Διακοπές Έγκυος

Δείτε εδώ άλλο ένα γλυκό στιγμιότυπο από το ζευγάρι και συγκεκριμένα τη Βασιλική Μιλλούση να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και να μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς πριν από 8 μήνες έγιναν γονείς και περιμένουν ήδη το επόμενό τους παιδί! Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην Τήνο για διακοπές, όπου και απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο δίπλα στη θάλασσα με το παιδάκι τους.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι εμφανώς ευτυχισμένη και ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα της στο Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες της και της μικρής Σοφίας. Στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της τη βλέπουμε να ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα αλλά την παράσταση "κλέβει" η φουσκωμένη κοιλίτσα της που πλέον δεν κρύβεται.

Δείτε τη φωτογραφία στην οποία η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα - "Κλέβει" την παράσταση η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στη γλυκιά αυτή φωτογραφία η Βασιλική φαίνεται να κρατάει τρυφερά την κοιλίτσα της!

Στιγμές απέραντης ευτυχίας για Λευτέρης Πετρούνια - Βασιλική Μιλλούση