Μαζί για χάρη των παιδιών τους Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τις κοινές διακοπές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαζί για χάρη των παιδιών τους Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης

Ξανά μαζί είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για ολιγοήμερες διακοπές, για χάρη των δυο παιδιών τους και συγκεκριμένα για τον Φίλιππο Ραφαήλ, ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Ο γιος τους έγινε 12 χρονών και το γιόρτασαν με ένα απίστευτο party στην παραλία.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και περίπου δυο χρόνια, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις. Κάνουν μαζί με τα παιδιά τους ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ περνάνε μαζί και τις διακοπές τους, αφού από το γάμο τους έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα αγόρια.

«Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά. Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες», είχε αποκαλύψει η Σίσσυ Χρηστίδου σε βίντεο της στο Youtube με αφορμή δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι και πάλι μαζί. Δείτε εδώ το βίντεο.

Μαζί για χάρη των παιδιών τους στην Χαλκιδική Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Ωστόσο, από τα γενέθλια του μεγάλου του γιου δεν γινόταν να λείπει ο Θοδωρής Μαραντίνης. Όλοι μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, του ετοίμασαν ένα party στην παραλία με τούρτα υπερπαραγωγή που θα ζηλέψεις και βεγγαλικά να "σκάνε" στον ουρανό.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Και οι δυο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram θέλησαν να του ευχηθούν και δημόσια με φωτογραφίες τους και τρυφερά μηνύματα.

«Xρόνια πολλά ψυχή μου ... μόνο χαμόγελα κ όνειρα που γίνονται στιγμές .. στο δρόμο σου ... Σ αγαπώ!», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης»

««Έφτασε πια η ηλικία που χρειάζεται να σου κάνω κεφαλοκλείδωμα για να σου δώσω ένα φιλί... Ας είναι.. Όσο και αν μεγαλώσεις πάντα θα χωράς στην αγκαλιά μου... Και όσο και αν «δεν την θες», πάντα θα είναι εκεί για εκείνες τις λίγες, κρυφές φορές που θα την χρειάζεσαι... Σ’αγαπώ μοναδικέ μου.. Χρόνια πολλά», έγραψε από τη μεριά της η Σίσσυ Χρηστίδου.