Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Διακοπές με απίστευτο σκάφος στα Κουφονήσια

Το tour στο Αιγαίο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Διακοπές με απίστευτο σκάφος στα Κουφονήσια

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής τους δείχνουν να γεύονται ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα που δεν έχουν σταματήσει στιγμή να απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τον αναζωογονητικό καλοκαιρινό ήλιο. Οι διακοπές τους συνεχίζονται και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στα Κουφονήσια με ένα απίστευτο σκάφος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει το δικό του tour στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου και ύστερα από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, επέλεξαν να επισκεφθούν και τη μαγευτική Νάξο με τα κρυστάλλινα νερά. Καθώς όμως τα Κουφονήσια βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την Νάξο δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και έτσι πήραν ένα σκάφος και έσπευσαν προς τα εκεί.

Οι φωτογραφίες επάνω στο απίστευτο σκάφος είναι πολύ όμορφες και ρομαντικές, ενώ το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές. Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ανήρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram παρακάτω.

Διακοπές με απίστευτο σκάφος στα Κουφονήσια για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα

Στράτος Τζώρτζογλου Μαριόλα διακοπές με σκάφος

Σοφία Μαριόλα Διακοπές Αιγαίο

Στράτος Τζώρτζογλου Μαριόλα διακοπές με σκάφος ηλιοβασίλεμα

Στράτος Τζώρτζογλου  Σοφία Μαριόλα Κουφονήσια

Δείτε την topless φωτογραφία της Σοφίας Μαριόλα με θέα τη Σαντορίνη!

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Τα δημόσια «καυτά» φιλιά και ο αισθησιακός χορός στη Σαντορίνη

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους στις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μάλιστα, το ζευγάρι δε δίστασε να ανεβάσει στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο ανταλλάσσουν "καυτά" φιλιά και χορεύουν αισθησιακά.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία από τις ομορφότερες περιόδους στη ζωή του. Οι δυο τους, πιο ερωτευμένοι από ποτέ πέρασαν ένα μέρος του καλοκαιριού τους στην Μύκονο, όπου φιλοξενήθηκαν από την Βάνα Μπάρμπα και στη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη.

Δείτε εδώ και την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μαριόλα για να ευχηθεί στον Στράτο Τζώρτζογλου για τα γενέθλιά του.

Πλέον βρίσκονται στη Σαντορίνη, και δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε λεπτό!

«Αν πας να χορέψεις, χόρεψε με όλη σου το είναι, ή μη χορέψεις καθόλου. Αν αγαπάς, αγάπα τον άλλο στα άκρα, ή μην αγαπάς καθόλου. Μην μένεις στην μέση και μην προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να σε θυμούνται όταν εσύ δεν είσαι πουθενά», έγραψε η Σοφία Μαριόλα και ανέβασε ένα video με το ρομαντικό χορό τους.

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Δημόσια «καυτά» στιγμιότυπα στη Μύκονο - Δεν μπορούσα να συγκρατηθούν

Η Σοφία Μαριόλα και ο αγαπημένος της Στράτος Τζώρτζογλου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο, και όπως όλα δείχνουν δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε λεπτό. Η κάμερα τους έπιασε σε δημόσια «καυτά» στιγμιότυπα και όπως θα δείτε, δεν τους ένοιαξε καν!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Μάλιστα, είναι τόσο άνετοι που δε διστάζουν να έχουν μερικά ιδιαίτερα και πολύ προσωπικά στιγμιότυπα, μπροστά στον κόσμο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τσάκωσε το ζευγάρι να χαλαρώνει στο Santanna στην Παράγκα και ήταν ασυγκράτητο όπως θα δείτε στα πλάνα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και η αγαπημένη του, εκτός από τα παιχνιδάκια στα οποία επιδόθηκαν, αντάλλασσαν καυτά φιλιά και αγκαλιές μέσα στην πισίνα, κάνοντας πολλά βλέμματα θαμώνων να πέσουν πάνω τους. Στράτος και Σοφία παντρεύτηκαν πέρυσι στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταύρου στο Ακρωτήρι Χανίων και έκλεισαν τον περασμένο Ιούνιο έναν χρόνο έγγαμου βίου!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα μετακόμισε μαζί σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στην Αθήνα. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες.

Πηγή: Mykonos Live TV