Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Ήρθε η ώρα να...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Ήρθε η ώρα να...»

Τίτλοι τέλους για τις εφιαλτικές στιγμές και την τραγική περιπέτεια υγείας που βίωσε η αγαπημένη Έρρικα Πρεζεράκου. Η γλυκιά Έρρικα είναι πλέον έτοιμη να αφήσει πίσω το δυσάρεστο ατύχημα της καθώς παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η όμορφη πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου, ύστερα από το τραγικό ατύχημα που είχε στις διακοπές με τον σύντροφό της με το σκάφος και το 5ωρο χειρουργείο, νιώθει ήδη καλύτερα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η Έρρικα παίρνει εξιτήριο σήμερα, επιστρέφοντας επιτέλους στο σπίτι της.

Έρρικα Πρεζεράκου εξιτήριο

Η ίδια βαθιά συγκινημένη ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram και είπε το εξής: "Η ώρα που μπαίνεις και η ώρα που βγαίνεις από ένα νοσοκομείο δεν είναι ποτέ η ίδια. Μπαίνεις άλλος άνθρωπος και βγαίνεις άλλος άνθρωπος, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι"

Αυτό είναι το βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου - Το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Δεν έχω σταματήσει να κλαίω» είχε δηλώσει η Έρρικα. Διαβάστε εδώ τι άλλο είπε.

Συγκίνησε η Βίκυ Χτατζηβασιλείου με το μήνυμά της για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Κορίτσι μου σπάνιο...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, προκάλεσε ρίγη συγκίνηση καθώς μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την Έρρικα Πρεζεράκου το ατύχημά της, αποκαλώντας της σπάνιο κορίτσι.

Η γνωστή αθλήτρια βιώνει πολύ δύσκολες ώρες μετά το σοβαρό ατύχημά της κατά το οποίο χτύπησε στην προπέλα του σκάφους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την οποία συμμετείχε μαζί στη φετινή σεζόν του J2US, θέλησε να της δείξει την υποστήριξή της μέσα από μία ανάρτηση.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την Έρρικα Πρεζεράκου

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα