Ράγισε καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Οι αναρτήσεις που συγκινούν

Έντονη θλίψη...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Οι αναρτήσεις που συγκινούν

Βαθιά θλίψη είχε καλύψει σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του κορυφαίου καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Έχουν περάσει 11 μήνες από τον θάνατό του αλλά οι πληγές που έχει προκαλέσει η απώλειά του είναι ακόμη νωπές. Η μοναχοκόρη του δεν έχει σταματήσει να τον αναπολεί, ενώ οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook συγκινούν.

Όπως είναι πολύ φυσικό ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη σε ηλικία μόλις 63 ετών έχει σοκάρει την 25χρονη κόρη του, Μαρία - Κλάρα που βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές. Στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε μία φωτογραφία με τον πατέρα της από τότε που ήταν μικρή και στην οποία φαίνεται να την κρατάει αγκαλιά, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτήσει άλλη μία.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που ραγίζει καρδιές.

ανάρτηση κλάρα μαχαιρίτσα παιδική ηλικία

Στην περιγραφή της φωτογραφίας η Μαρία Κλάρα έγραψε "11..", δηλαδή 11 μήνες από τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

ανάρτηση κλάρα μαχαιρίτσα

Σε αυτήν τη φωτογραφία έγραψε το εξής: "Και τι δε θα ‘δινα"

Δείτε εδώ τη στιγμή που «Λύγισε» ο Γιώργος Νταλάρας για τον Μαχαιρίτσα

Συγκινεί η είδηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα 10 μήνες μετά το θάνατο του

Μια είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, προκαλεί ρίγη συγκίνησης, 10 περίπου μήνες μετά το θάνατο του από ανακοπή καρδιάς.

Το «Ψέμα στο Ψέμα» είναι ο τελευταίος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Στον δίσκο αυτό, συμπεριλαμβάνεται ένα ακόμη πολύτιμο τραγούδι του Λαυρέντη. Ένα τραγούδι που ο Λαυρέντης αγαπούσε εξαιρετικά πολύ και το οποίο συμπληρώνει στιχουργικά ένας ακόμα μεγάλος απών και πάντα παρών. Η τελευταία δισκογραφική συνάντηση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Μάνο Ελευθερίου!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγούδια

Η τελευταία αυτή συνάντηση τους οπτικοποιήθηκε, εν τη απουσία και των δύο, με πολύ ευαισθησία, αγάπη και σεβασμό από τον Νίκο Σούλη, επί χρόνια συνεργάτη του Λαυρέντη. Εικόνες και φωτογραφίες των δύο, με ένα τεράστιο συναισθηματικό φορτίο, ισόποσο της μεταξύ τους αγάπης και εκτίμησης.
Ίσως ό,τι καλύτερο και πολύτιμο… Μου έτυχε για να βάλω μουσική. Ανατριχιάζει ωστόσο η μαρτυρία για τον θάνατό του!

Μάνο… ένα χρόνο μετά… Το πιο μεγάλο ευχαριστώ. Τα είπες όλα.

Ιούλιος 2018

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας