Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη - Οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Κυριακού

Όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #ΝΟΤ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη - Οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Κυριακού

Όπως ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι NOT», η Ελένη Μενεγάκη έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με τον Θοδωρή Κυριακού και υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 με μια νέα και εντελώς διαφορετική για την ίδια εκπομπή.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο τη ζωή της, ωστόσο ένα νέο μάλλον θα ανοίξει. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η Ελένη κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την τηλεόραση, ωστόσο πολύ σύντομα θα την δούμε στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, υπάρχουν συζητήσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Θοδωρή Κυριακού για να αναλάβει ένα βραδινό σόου στον ΑΝΤ1. Υπάρχουν επίσης και συζητήσεις και με καναλάρχη άλλου καναλιού.

Μπορεί πολλά να λέγονται για την Ελένη, ωστόσο εκείνη απολαμβάνει άνετη και χαλαρή τις διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

ΑΝΤ1 Ελένη Μενεγάκη

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη πριν τις φήμες πως επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και συζητάει με τον Θοδωρή Κυριακού, που προκάλεσε αντιδράσεις

Πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, η οποία μέσα σε λίγες μόνο ώρες, κατάφερε να σηκώσει "θύελλα" αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη και έτσι πολλές φορές η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που σήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά στη Νάξο, και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην παραλία και γράφει: «Ήλιος, θάλασσα και η οικογένειά μου».

Τα likes και τα σχόλια, έπεσαν βροχή.

Ελένη Μενεγάκη instagram