Νίκη Λυμπεράκη: Συγκλονίζει η ιστορία για την περιπέτεια που έζησε...

...στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νίκη Λυμπεράκη: Συγκλονίζει η ιστορία για την περιπέτεια που έζησε...

Η γλυκιά δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη έφερε στη ζωή το πρώτο της μωράκι πριν από λιγότερο από ένα μήνα και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πρόσφατα έκανε γνωστή μία μικρή περιπέτεια που βίωσε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, ενώ ενημέρωσε πως βρέθηκε εκεί για μεγάλο διάστημα.

Χαρακτηριστικά η νέα μανούλα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου και έγραψε αναλυτικά το τι συνέβη. Διαβάστε παρακάτω τα όσα εξέφρασε.

Η συγκλονιστική ιστορία για την περιπέτεια που βίωσε η Νίκη Λυμπεράκη

"Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ είναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό" δηλώσε η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN.

"Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χάρη στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας… (που ήρθε επιτέλους σπίτι)".

"Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυρίες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ώρες το 24ωρο, όχι μόνο με ιατρική φροντίδα, αλλά και με τα χάδια, τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Άπειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδίτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη)Έφη Ρομπότη" Είπε η Νίκη κλείνοντας τη δημοσίευσή της.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη γέννα της Νίκης Λυμπεράκη.

Νίκη Λυμπεράκη: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της μέσα από το μαιευτήριο

Η γοητευτική παρουσιάστρια του ειδησεογραφικού προγράμματος στο Open, Νίκη Λύμπεράκη, γέννησε το πρώτο της παιδάκι εχθές και η ευτυχία της είναι απέραντη. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της δεν άργησε να έρθει, καθώς πριν από λίγο ανήρτησε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Νίκη και ο σύντροφός της Γιάννης έγιναν γονείς και ένα νέο τεράστιο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή τους. Ο ενθουσιασμός τους είναι διάχυτος και δεν κρύβεται με κανέναν τρόπο. Η Νίκη ανέβασε μια εξαιρετικά γλυκιά φωτογραφία του μωρού της, στην οποία φαίνεται το χεράκι του! Με την ανάρτησή της "πρόδωσε" και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της που ανέβασε η Νίκη Λυμπεράκη μέσα από το μαιευτήριο

λυμπεράκη μωρό μαιευτήριο

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Παιδιά, ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος!»

Η φωτογραφία αυτή είναι άκρως γλυκιά και συγκινητική. Ευχόμαστε τα καλύτερα στο ζευγάρι και το μωράκι τους να είναι πάντοτε γερό και δυνατό!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη γέννα της Νίκης Λυμπεράκης.