Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Φωτογραφίζει τον «έρωτά» της στο σαλόνι του σπιτιού της

«Λιώσαμε» με το στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Φωτογραφίζει τον «έρωτά» της στο σαλόνι του σπιτιού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία πραγματικά αξιολάτρευτη φωτογραφία, στην οποία βγάζει τον... τετράποδο έρωτά της στο σαλόνι του σπιτιού που μένει με τον αγαπημένο της Snik.

To αγαπημένο ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και γι' αυτό, περνάνε μεγάλο μέρος της ημέρας τους στο σπίτι τους.

Ένα από τα highlights της συγκατοίκησής τους είναι χωρίς αμφιβολία, το υπέροχο κουτάβι που χάρισε ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, το μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει το σκυλάκι της στο σπίτι και όπως μπορείτε να φανταστείτε, όλο το διαδίκτυο τρελάθηκε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik σπίτι

«Τρελός» ο Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το βίντεο τα μαρτύρησε όλα

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πλέον ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη και φαίνεται να θαυμάζει πολύ και να στηρίζει ο ένας τον άλλον καθώς κάθε φορά που κάποιο νέο που αφορά την καριέρα τους γίνεται γνωστό, σπεύδουν να δείξουν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους και δημοσίως μέσα από το Instagram. «Τρελός» φαίνεται να είναι ο Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αυτό το βίντεο τα μαρτύρησε όλα.

Όπως είδαμε το πρωί, το trailer της επερχόμενης νέας εκπομπής της Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε στον αέρα. Ο αγαπημένος της Snik, δημοσίευσε το τρέιλερ του “Pop Up” και ευχήθηκε στο κορίτσι του γράφοντας το εξής: "Big Ili. Καλή αρχή Ηλιάνα Παπαγεωργίου".

Δείτε το βίντεο του Snik που μαρτύρησε πως είναι τρελός για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δείτε εδώ την ανακοίνωση για την νέα εκπομπή της Ηλιάνας και λεπτομέρειες για το trailer.

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην αγκαλιά της Ειρήνης Καζαριάν

Στην αγκαλιά της Ειρήνης Καζαριαν, βρίσκεται ο Snik στο νέο του βίντεο κλιπ, το οποίο μάλιστα, είχε διαφημίσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ώρες πριν δημοσιευθεί και επίσημα στο κανάλι του στο Youtube.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM έχει βασικό ρόλο στο νέο του τραγούδι και έχουν αρκετές... στενές επαφές. Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα λένε, πως χάρις στην Ηλιάνα πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Να πούμε πως το νέο τραγούδι του Snik από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του έχει δει μεγάλη επιτυχία και κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως ο Snik σε ένα βίντεο του εμφανίστηκε έξαλλος. Δείτε τι είχε συμβεί.