Χάρης Βαρθακούρης: Συγκίνησε με την ανάρτησή του - «Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας»

Η πιο γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Συγκίνησε με την ανάρτησή του - «Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική ανάρτηση προκειμένου να ευχηθεί τα χρόνια πολλά στη μεγάλη του κόρη που έγινε 10! Έτσι σχολιάσε πόσο πολύ λατρεύει εκείνος και η Αντελίνα το «ερωτάκι» τους.

Η μικρή Μελωδία έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι οι γονείς της, έσπευσαν να της ευχηθούν με τις πιο όμορφες αναρτήσεις.

Ο Χάρης Βαρθακούρης από τη μεριά του, ανέβασε μία σέλφι της κόρης του, κάτι που είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες και εξήγησε πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

«Και ξαφνικά η ηλικία μας έγινε διψήφια...Το μωρό μου το πρωτότοκο γίνεται σήμερα 10. Πώς περνάει έτσι ο καιρός ρε παιδιά;; Μου το έλεγαν (κι εξακολουθούν) γονείς μεγαλύτερων παιδιών ότι ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Πόσο δίκιο έχουν!!

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος πατέρας.Εξαιρετική μαθήτρια, δίκαιο, τρυφερό, ευαίσθητο και φιλότιμο πλάσμα. Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας όμορφο. Η μανούλα σου, η αδερφούλα σου κι εγώ είμαστε τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας.

Υγ. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο κινητό μου. Προφανώς κάτι δοκίμαζε κι έβγαζε σελφι. Σίγουρα θα γίνει χαμός όταν αντιληφθεί ότι την χρησιμοποίησα!!»

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την Αντελίνα - "Της Αντελίνας ήταν φτωχότερα και αναγκάστηκα να..."

Με την Αντελίνα δηλαδή ξαναγυρίσατε στην ελληνική τηλεόραση.

«Ναι. γιατί τα αγγλικά της ήταν φτωχότερα από τα δικά μου και αναγκάστηκα να επιστρέψω στους ελληνικούς υπότιτλους (γελάει)».

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα συνέντευξη

Εχετε γνωρίσει τους παίκτες; Είχατε άποψη στο κάστινγκ;

«Οχι και δεν έχω γνωρίσει κανέναν προσωπικά. Με τον φόβο ενός νέου lockdown και φυσικά για την προστασία όλων δεν υπήρξε επικοινωνία από κοντά».

Εχετε αγωνία για το πρώτο live;

«Ξέρω ότι η προετοιμασία που θα κάνουμε μέχρι να βγούμε στον αέρα θα είναι τόση και σε τέτοιο βαθμό που ό,τι μπορεί να με προβληματίζει εκείνη τη στιγμή θα εξαφανιστεί. Δεν είμαι άπειρος στην επαφή μου με το κοινό. Έχω τραγουδήσει ζωντανά εκατοντάδες φορές, έχω βρεθεί ως καλεσμένος σε ζωντανές εκπομπές και δεν έχω πρόβλημα να διατυπώσω τη σκέψη μου και να εκφραστώ, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ καλά χέρια. Είμαι σε ένα πολύ καλό και προχωρημένο κανάλι.

Το τελευταίο εξάμηνο, ζώντας λίγο διαφορετικά την τηλεόραση και μέσω της συζύγου μου που είναι σε άλλο σταθμό, μπορώ να δω τα άγχη και τους προβληματισμούς. Καμιά φορά πρέπει να ακούς για να πεις "τι καλά που είμαι εδώ". Αισθάνομαι τυχερός που είμαι στον ΣΚΑΪ», λέει ο ίδιος στο tv 24

Γιατί άραγε τσίνισε ο πατέρας του Χάρη με τους καυγάδες του με την Αντελίνα; Διαβάστε εδώ