Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Το μήνυμα που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που φάνηκε από τις αντιδράσεις τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και να μιλήσει δημόσια για θέματα που την απασχολούν μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Το έχει κάνει ξανά και το έκανε και χθες βράδυ, όταν ανέβασε στο Facebook, ένα πολύ ιδιαίτερο post. Μία διαδικτυακή της φίλη, το έκανε repost στο Instagram προκειμένου να επαινέσει την τραγουδίστρια για τη σκέψη της.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Μελίνα Ασλανίδου ανάρτηση

Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Ο θάνατος που της "τσάκισε" την ψυχολογία

Ένας θάνατος που έγινε γνωστός χθες «βύθισε» στο πένθος την showbiz. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία ράγισε καρδιές. Η είδηση αυτή της «τσάκισε» την ψυχολογία.

Η τραγουδίστρια είναι χρήστης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ειδικά τώρα την περίοδο των καλοκαιρινών της διακοπών.

Χθες ωστόσο, συγκίνησε τους followers της με μια ανάρτηση. Μια ανάρτηση για τον σπουδαίο ποιητή, Ντίνο Χριστιανόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο ίδιος φοίτησε στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1958 ως το 1965 εργάστηκε ως βιβλιοθηκάριος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης.

Την πρώτη του εμφάνιση στη λογοτεχνία πραγματοποίησε το 1949 με τη δημοσίευση του ποιήματος «Βιογραφία» στο περιοδικό της Θεσσαλονίκης «Μορφές». Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Εποχή των ισχνών αγελάδων».

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος τοποθετείται ανάμεσα στους σημαντικότερους ποιητές της ομάδας που είναι γνωστή ως «Κύκλος της Διαγωνίου» και κινήθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου περιοδικού που ο ίδιος ίδρυσε (Νίκος-Αλέξης Ασλάνογλου, Γιώργος Ιωάννου, Τάσος Κόρφης, Βασίλης Καραβίτης, κ.α.). Η ποίησή του χαρακτηρίζεται από έντονα ερωτική διάθεση και επιρροές από το έργο του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τον θάνατο που της "τσάκισε" την ψυχολογία και ράγισε καρδιές

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια αυτό τον σπουδαίο ποιητή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του και γράφοντας «Καλό ταξίδι».

Μελίνα Ασλανίδου instagram θάνατος