Ιωάννα Τούνη: Το Instagram "παραληρεί" με το γυμνασμένο σώμα της

Αυτή είναι η φωτογραφία που μάζεψε 85.000 likes!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Το Instagram

Η Ιωάννα Τούνη βρήκε και πάλι τον τρόπο να εντυπωσιάσει και να κάνει όλο τον κόσμο του Instagram να "παραληρεί" με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία ποζάρει με το μαγιό και φαίνεται το υπέροχο γυμνασμένο σώμα της.

Η πανέμορφη influencer είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ οι αναρτήσεις της στο Instagram γίνονται απλά ανάρπαστες!

Η Ιωάννα Τούνη είναι αποφασισμένη φέτος να ζήσει το πιο υπέροχο καλοκαίρι και έτσι, οι διακοπές της δείχνουν να μην έχουν τέλος.

Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της βέβαια, το πέρασε στη Μύκονο όπου πήγε 2 φορές και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα σωρό υπέροχες φωτογραφίες.

Αντίστοιχη ήταν και η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μαγιό και προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά!

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία με μαγιό που έσπασε ρεκόρ σε likes - Πάνω από 85.000

Για ακόμα μία φορά, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να κάνει τη διαφορά καθώς με τη νέα φωτογραφία μα μαγιό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έσπασε κάθε ρεκόρ στα likes! Το τιρκουάζ μπικίνι της και η απίστευτη πόζα της, μάζεψαν πάνω από 85.000 αντιδράσεις.

Η αγαπημένη influencer έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, ενώ οι αναρτήσεις που κάνει στο Instagram, είναι μία και μία.

Άλλωστε, η Ιωάννα Τούνη είναι μεγάλη φαν των social media και γι'αυτό φροντίζει να ενημερώνει πολύ συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για όλες τις δραστηριότητές της.

Οι διακοπές της στη Μύκονο έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των followers της, τις τελευταίες μέρες και έτσι η νέα φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές μέρες έκανε κανονικό χαμό!

Βέβαια ξεχωρίσαμε και μία μοναδική εμφάνισή της στα στενά του νησιού. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με μαγιό που έσπασε ρεκόρ σε likes