Δύσκολες στιγμές για συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα - Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα - Τι συνέβη;

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει μία αγαπημένη συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, η οποία μόλις χθες θέλησε να ενημερώσει μέσα από ένα βίντεο, τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της και ποιο είναι το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

Ο επικίνδυνος ιός φαίνεται πως δεν έχει σταματημό και έτσι, μέσα στα χθεσινά 254 επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοίνωσε στην καθιερωμένη ενημέρωσή του ο ΕΟΔΥ, προστέθηκε και ένα πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο φέτος απολαύσαμε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Αυτή είναι η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα που περνάει δύσκολες στιγμές

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κώνστα ανακοίνωσε πως έχει βρεθεί και αυτή θετική στον κορωνοϊό και γι' αυτόν τον λόγο έχει μπει αναγκαστικά σε καραντίνα στο σπίτι της μέχρι να επανέλθει.

Προκειμένου να ξεκαθαρίσει στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της, η Έλενα Κώνστα ανέβασε ένα βίντεο σε insta story μέσα από το οποίο διηγήθηκε το πώς αποφάσισε να κάνει εξετάσεις στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η ιδέα ότι μπορεί να έχει κολλήσει κι αυτή τον επικίνδυνο ιό της ήρθε, μιας και είχε αγευσία και έλλειψη όσφρησης, δύο από τα πιο παράξενα και πιο συνηθισμένα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού που έχει καταβάλει τον πλανήτη.

«14 Αυγούστου του 2020, αυτό του χρόνου λοιπόν. Βγήκα και εγώ θετική στον κορωνοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση. Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή.

Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα», είπε η Έλενα Κώνστα.