Baby boom στη showbiz - Πασίγνωστος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς

«Έσκασαν» τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στη showbiz - Πασίγνωστος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom πρόκειται να λάβει χώρα στη διεθνή showbiz, μιας και σήμερα έγινε γνωστό πως ένας πολύ αγαπημένος και συνάμα πασίγνωστος τραγουδιστής, πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Το διαδίκτυο παραληρεί!

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης αποτελεί την απόλυτη αδυναμία των γυναικών σε όλο τον κόσμο, καθώς με το ιδιαίτερο στιλ του και τα γλυκά τραγούδια του έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των θαυμαστριών του!

Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο λόγος φυσικά για τον Ed Sheeran, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την αγαπημένη του, Cheery Seaborn.

Μάλιστα το 2018 της είχε κάνει πρόταση γάμου και εκείνη τη δέχτηκε με χαρά αφού είναι πολύ ερωτευμένοι. Αν και πολύ νέοι στην ηλικία -ο τραγουδιστής είναι μόλις 29 ετών- ήθελαν πολύ να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Η είδηση αυτή έχει τρελάνει τις θαυμάστριες του Ed Sheeran σε όλο τον κόσμο μιας και είναι βέβαιο πως θα γίνει ο πιο γλυκός μπαμπάς, ενώ και μία γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί.

Ed Sheeran μπαμπάς

Baby boom στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το τρίτο παιδί

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο baby boom έκανε την εμφάνισή του στη showbiz. Συγκεκριμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε, πως περιμένει το τρίτο παιδί και είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για την Κρίσι Τέιγκεν και τον Τζον Λέτζεντ. Το υπέροχο ζευγάρι βρίσκεται στην αναμονή του ερχομού του τρίτου τους παιδιού και έτσι θέλησαν να κάνουν γνωστά τα ευχάριστα στο κοινό μέσα από το πιο ρομαντικό βίντεο κλιπ.

Η Τέιγκεν πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του συζύγου της, Wild μαζί με τα δύο παιδιά της, και λίγο πριν το τέλος δείχνει για πρώτη φορά, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πάντως, η εγκυμοσύνη της Κρίσι Τέιγκεν αποτέλεσε έκπληξη για τους θαυμαστές της, δεδομένου ότι το μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους της τον Ιούνιο. Πέρυσι, το διάσημο μοντέλο, είχε δηλώσει πως ήθελε να περιμένει λίγο μέχρι να κάνει άλλο παιδί.

Το ζευγάρι έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπισε και για το πώς συνέλαβαν τα δύο παιδιά τους μέσω IVF. Όπως αποκάλυψε πέρυσι η Κρίσι Τέιγκεν, είχε υποβληθεί σε αρκετές εξωσωματικές προτού μείνει τελικά έγκυος στο πρώτο της παιδί.