Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στα... Φιλαράκια - Βίντεο ντοκουμέντο

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στα... Φιλαράκια - Βίντεο ντοκουμέντο

Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε για ακόμα μία φορά να μεγαλουργήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και έτσι ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στο οποίο μπαίνει στα Φιλαράκια και παίρνει τη θέση του αγαπημένου Τζόι!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει πάντα τον τρόπο να τρελαίνει τους διαδικτυακούς του φίλους με τις αναρτήσεις του και κατάφερε να το κάνει και σήμερα.

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε ο Νίκος Μουτσινάς που μπαίνει στα Φιλαράκια

Έτσι, χθες βράδυ ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο οποίο έχει αντικαταστήσει το πρόσωπο του Τζόι με το δικό του και λέει την επική ατάκα του από τη σειρά «How you doin'».

Δείτε εδώ και ποιος συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά θα έχει τη δική του εκπομπή!

Χαμός με το βίντεο Νίκου Μουτσινά και Μαίρης Συνατσάκη - Τα έκαναν όλα... λίμπα

Ο Νίκος Μουτσινάς περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι στιγμές γέλιου είναι άπειρες. Αυτό το απέδειξε με το βίντεο που δημοσίευσε με την Μαίρη Συνατσάκη, όπου τα έκαναν όλα... λίμπα και έγινε χαμός στο Instagram.

Ο παρουσιαστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική, καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον βρει για ακόμη μια χρονιά στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και το trailer του είναι άπαιχτο.

Μέχρι ωστόσο να έρθει η ημέρα της επιστροφής του, απολαμβάνει τις βουτιές στη θάλασσα και τις ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα του. Αυτές τις ημέρες μάλιστα που κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές δεν μας αφήνει παραπονεμένους και μέσω αναρτήσεων του μας δίνει μια μικρή γεύση από την καθημερινότητα του.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων έχει δημοσιεύσει και μια φωτογραφία που έκανε χαμό από τα χιλιάδες likes και τα σχόλια όπου τον αποθέωναν κυρίως οι θαυμάστριες του.

Ο παρουσιαστής πόζαρε μέσα στο νερό και έγραψε στη λεζάντα του χιουμοριστικά «Θα φώναζα, αλλά το κεφάλι μου είναι κάτω από το νερό».

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, ανάρτησε ένα βίντεο όπου με την Μαίρη Συνατσάκη έπαιζαν μέχρι που, τα έκαναν όλα... λίμπα για τις ανάγκες ενός βίντεο του Tik Tok. Το στιλ του Νίκου Μουτσινά είναι απλά... έπος, ενώ στο τέλος είχε και ένα μικρό πίσω από τις κάμερες απόσπασμα.

Τα likes από τους διαδικτυακούς του φίλους όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή, ενώ στα σχόλια τους αποθέωσαν και τους δυο. Όπως όλα δείχνουν ο παρουσιαστής κάνει καριέρα και στο Tik Tok, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάσει τέτοιους είδους βίντεο.

Αυτό είναι το βίντεο του Νίκου Μουτσινά με την Μαίρη Συνατσάκη που κάνει χαμό