Το μήνυμα της Ελένης που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

Η νέα φωτογραφία της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μήνυμα της Ελένης που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από το οποίο θέλησε να ευχηθεί σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα. Τα λόγια της, ήταν τόσο δυνατά που έκαναν το Instagram να «λυγίσει».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχίζει να έχει μία υπέροχη σχέση με το κοινό της. Μπορεί να μην του λέει καθημερινά καλημέρα μέσα από την εκπομπή της αλλά το κάνει μέσα από το Instagram της.

Έτσι σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, θέλησε να ευχηθεί σε όλους και να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους για να προσέχουν λόγω των εξελίξεων με την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με ατημέλητο μαλλί και χωρίς μακιγιάζ.

Αυτό είναι το μήνυμα της Ελένης που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

«Χρόνια πολλά , καλή Παναγία , να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας ! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας ! Για την υγεία όλων μας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγα λεπτά.

Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, η οποία μέσα σε λίγες μόνο ώρες, κατάφερε να σηκώσει "θύελλα" αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη και έτσι πολλές φορές η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που σήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά στη Νάξο, και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην παραλία και γράφει: «Ήλιος, θάλασσα και η οικογένειά μου».

Τα likes και τα σχόλια, έπεσαν βροχή.

Ελένη Μενεγάκη instagram