Eurovision: Διάσημος τραγουδιστής ο σύντροφος της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision: Διάσημος τραγουδιστής ο σύντροφος της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Η Στεφανία Λυμπρακάκη, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision και του χρόνου, είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι επίσης διάσημος τραγουδιστής στην Ολλανδία, και είναι μέρος ενός boyband που τρελαίνει τα κορίτσια.

Η νεαρή τραγουδίστρια ζει τον έρωτά της και με το παραπάνω με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι έχει μεγάλο φαν κλαμπ στην Ολλανδία και όχι άδικα.

Ο σύντροφος της Στεφανίας ονομάζεται Γιανς και πρόκειται για έναν επίσης τραγουδιστή της Ολλανδίας. Ο ίδιος ανήκει στο ολλανικό boyband, Fource, και έχει την ίδια ηλικία με την καλή του.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφίες με τον Γιανς, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Δείτε εδώ και το νέο τραγούδι που έβγαλε η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την ακύρωση της Eurovision.

«Έσκασε» ανακοίνωση από τη Στεφανία Λυμπερακάκη για τη Eurovision

Μία νέα ανακοίνωσε έσκασε από τη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εκπροσώπησε φέτος με τον πιο διαφορετικό τρόπο την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με τη μοναδική συμμετοχή της.

Η 17χρονη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έδειξε πως είναι ικανή να καταφέρει πράγματα και θαύματα και ήδη έγινε πολύ αγαπητή στο κοινό της Eurovision.

Το τραγούδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του και το οποίο μέσα σε μόλις λίγους μήνες έχει καταφέρει να κερδίσει αξιοσημείωτη επιτυχία με 1.100.000 streams στο Spotify 4.000.000 views στο YouTube και εμφάνιση στα iTunes Charts μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Σουηδία, Ολλανδία , Νορβηγία, Δανία και πολλές άλλες.

Στη φετινή Eurovision ωστόσο, είχε ακουστεί πως θα δούμε και την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται, κάτι που ωστόσο δε συνέβη. Δείτε εδώ γιατί και θα μείνετε παγωτό!

Αυτή είναι η ανακοίνωση που «έσκασε» από την Στεφανία Λυμπερακάκη για τη Eurovision

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision για το 2021 στο Rotterdam επιστρέφει με μια ανανεωμένη dance version του “SUPER G!RL” για να βάλει φωτιά στο φετινό καλοκαίρι κάνοντας όλους μας να θέλουμε να το χορέψουμε.