Χαρές στο σπίτι του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η κόρη τους Μελωδία έχει γενέθλια!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη

Εχθές το σπίτι του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη είχε γεμίσει με χαμόγελα και χαρές. Γιατί όμως; Τι ήταν αυτό που έφερε το γιορτινό κλίμα και έκανε την Αντελίνα να κάνει χαρμόσυνες αναρτήσεις στο Instagram;

Εκείνο που προκάλεσε όλη αυτήν την έντονη χαρά και εύθυμη διάθεση δεν ήταν άλλο από τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης τους, Μελωδίας! Η μικρή κούκλα κόρη του αγαπημένου μας ζευγαριού έκλεισε τα 10 έτη και η Αντελίνα συγκινημένη έσπευσε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη - Χαρές στο σπίτι των Βαρθακουρέων

"10 ετών σήμερα...Χρόνια πολλά παιδί́ μου, πρωτότοκό μου, ευτυχία μου, χαμόγελό μου, σπλάχνο μου, αναπνοή μου, μέλι μου, ήλιε μου και φεγγάρι μου... Είμαι πολύ τυχερή́ που είμαι μητέρα σου και περήφανη!

Να τα χιλιάσεις... ν’ αγαπάς πολύ, να δίνεις ευκαιρίες στους άλλους, να συγχωρείς, να μοιράζεσαι, να μην τα παρaτάς, να δουλεύεις σκληρά, να είσαι δίκαιη και να προστατεύεις πάντα αυτούς που έχουν ανάγκη... Σ’ αγαπώ απέραντα...η μαμά σου!@harryvarthakouris σ’ ευχαριστώ...σε λατρεύω...να την χαιρόμαστε! Μια ευχή να είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου". Έγραψε η Αντελίνα συγκινημένη.

μελωδία γενέθλια βαρθακούρη

Βαρθακούρη γενέθλια ανάρτηση

Η Αντελίνα ξεκίνησε διατροφή. Δείτε εδώ τι έχει επιλέξει να τρώει και πόσα κιλά έχει χάσει.

Εκτός από την Αντελίνα, ευχήθηκε και ο Χάρης στην κόρη τους Μελωδία

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική ανάρτηση προκειμένου να ευχηθεί τα χρόνια πολλά στη μεγάλη του κόρη που έγινε 10! Έτσι σχολιάσε πόσο πολύ λατρεύει εκείνος και η Αντελίνα το «ερωτάκι» τους.

Η μικρή Μελωδία έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι οι γονείς της, έσπευσαν να της ευχηθούν με τις πιο όμορφες αναρτήσεις.

Ο Χάρης Βαρθακούρης από τη μεριά του, ανέβασε μία σέλφι της κόρης του, κάτι που είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες και εξήγησε πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

«Και ξαφνικά η ηλικία μας έγινε διψήφια...Το μωρό μου το πρωτότοκο γίνεται σήμερα 10. Πώς περνάει έτσι ο καιρός ρε παιδιά;; Μου το έλεγαν (κι εξακολουθούν) γονείς μεγαλύτερων παιδιών ότι ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Πόσο δίκιο έχουν!!

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος πατέρας.Εξαιρετική μαθήτρια, δίκαιο, τρυφερό, ευαίσθητο και φιλότιμο πλάσμα. Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας όμορφο. Η μανούλα σου, η αδερφούλα σου κι εγώ είμαστε τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας.

Υγ. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο κινητό μου. Προφανώς κάτι δοκίμαζε κι έβγαζε σελφι. Σίγουρα θα γίνει χαμός όταν αντιληφθεί ότι την χρησιμοποίησα!!»