Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it

Δείτε ποια ήταν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it

Η πρεμιέρα της καλλονής παρουσιάστριας από την Κρήτη, Ιωάννας Μαλέσκου δεν απέχει πολύ και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται. Η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμα δημόσια, λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it.

Χαρακτηριστικά, η πρεμιέρα της νέα εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την όμορφη Ιωάννα θα γίνει στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ στις 31 Αυγούστου και θα ονομάζεται “Love it”. Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το trailer της εκπομπής της που είδε να παίζει στην τηλεόραση, έβγαλε μια φωτογραφία και έγραψε το εξής:

"Ανυπομονώ να φτάσει η ημέρα που θα σας συναντήσω.. Κυρίως εσάς, όλες τις φίλες που απέκτησα από κάθε σημείο της χώρας. Εσάς που με αγκαλιάζετε με φως και αγάπη. Ευχαριστώ. Με αγάπη, η Ιωάννα σας"

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με το δημόσιο μήνυμα της

 Ιωάννα Μαλέσκου ανάρτηση εκπομπή

Αυτή θα είναι η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου

Άλλος άνθρωπος η Ιωάννα Μαλέσκου σε καλλιστεία στην Κρήτη - Τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα

Η πανέμορφη παρουσιάστρια από την Κρήτη, Ιωάννα Μαλέσκου προτού βρεθεί στα τηλεοπτικά πλατό, είχε ήδη βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και είχε απαθανατιστεί από πολλούς φωτογράφους για διαφορετικό όμως λόγο. Τι έκανε η καλλονή Ιωάννα Μαλέσκου πριν ξεκινήσει την ενασχόλησή της με τον τηλεοπτικό χώρο και τη δημοσιογραφία;

Στην εκπομπή Καλοκαίρι#Not ήρθαν στο φως εικόνες από τη συμμετοχή της εντυπωσιακής τηλεπαρουσιάστριας, Ιωάννας Μαλέσκου. Οι φωτογραφίες τη δείχνουν με μαγιό στην σκηνή, ενώ ο φακός εστιάζει και στο όμορφο πρόσωπό της. Κοντέψαμε να μην την αναγνωρίσουμε στην αρχή, καθώς έχει αλλάξει αρκετά παραμένοντας πάντα μία κούκλα.

Δείτε παρακάτω τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα της Ιωάννας Μαλέσκου από τα καλλιστεία.

Μαλέσκου Καλλιστεία

Μαλέσκου Καλλιστεία μαγιό

Στις φωτογραφίες αυτές η Ιωάννα φαίνεται να έχει πλαντινέ ξανθό μαλλί και ένα πολύ όμορφο γυμνασμένο σώμα. Δείτε παρακάτω την Ιωάννα σήμερα για να διαπιστώσετε τη διαφορά.

 Ιωάννα Μαλέσκου Καλλιστεία

Παραμένει μία καλλονή, αλλά πιστεύουμε πως σήμερα είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Αυτή είναι η αποκάλυψη για το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου.