Θοδωρής Μαραντίνης: Η γλυκιά ευχή για τα γενέθλια της μητέρας του

Η ανάρτηση στα socaial media

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: Η γλυκιά ευχή για τα γενέθλια της μητέρας του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εκτός από πολύ ικανός μουσικός είναι και ένας πάρα πολύ τρυφερός γιος. Φαίνεται πως τρέφει τεράστια αδυναμία για τη μητέρα του στην οποία επέλεξε να ευχηθεί και δημόσια για τα γενέθλιά της. Η ευχή του ήταν τόσο γλυκιά όσο και η φωτογραφία των δυο τους που ανήρτησε.

Ο γοητευτικός Θοδωρής ανέβασε μια φωτογραφία του με τη μητέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και της ευχήθηκε χρόνια πολλά. Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας τους έγραψε: "Να ζήσεις μαμάκα κ χρόνια πολλά ... μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά... Σ αγαπώ πολύ!!!!!! Ευχαριστώ για όλα κ πιο πολύ για την τεράστια αγκαλιά που έχεις πάντα για μένα!!!"

Δείτε τη φωτογραφία του Θοδωρή Μαραντίνη με τη μητέρα του - Η γλυκιά ευχή για τα γενέθλιά της

 Θοδωρής Μαραντίνης Μητέρα γενέθλια

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν φωτιά καθώς η ανάρτηση και η ευχή αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές κινήσεις. Να σημειώσουμε ότι μαμά και γιος μοιάζουν αρκετά!

Οι πρώτες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει το 2007 με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου - Αγνώριστοι και οι δυο

Μαζί για χάρη των παιδιών τους Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης

Ξανά μαζί είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για ολιγοήμερες διακοπές, για χάρη των δυο παιδιών τους και συγκεκριμένα για τον Φίλιππο Ραφαήλ, ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Ο γιος τους έγινε 12 χρονών και το γιόρτασαν με ένα απίστευτο party στην παραλία.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και περίπου δυο χρόνια, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις. Κάνουν μαζί με τα παιδιά τους ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ περνάνε μαζί και τις διακοπές τους, αφού από το γάμο τους έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα αγόρια.

«Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά. Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες», είχε αποκαλύψει η Σίσσυ Χρηστίδου σε βίντεο της στο Youtube με αφορμή δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι και πάλι μαζί. Δείτε εδώ το βίντεο.