Λύγισε το Instagram η Ανίτα Μπραντ - Η εικόνα της Παναγίας στα χέρια του γιου της

Δείτε τη φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Λύγισε το Instagram η Ανίτα Μπραντ - Η εικόνα της Παναγίας στα χέρια του γιου της

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι πανευτυχείς καθώς έχουν φέρει στη ζωή το γιο τους και μέσα σε μία μέρα είδαν τη ζωή τους να αποκτά το βαθύτερο της νόημα. Οι αναρτήσεις που κάνουν με το νεογέννητο γιο τους "λυγίζουν" κάθε φορά το Instagram, όπως και αυτήν τη φορά που φαίνεται το μωράκι τους να κρατάει μια εικόνα της Παναγία στο χεράκι του.

Η πανέμορφη οικογένεια απολαμβάνει μάλιστα τις πρώτες του διακοπές στη Λευκάδα. Η Ανίτα, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους και επέλεξε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η φωτογραφία με το γιο της να κρατάει την εικόνα της Παναγίας συνοδεύτηκε με το εξής κείμενο: "Ο Χάρης κ εγώ έχουμε πάντα την εικόνα της Παναγίας μαζί μας έτσι κ στο δωμάτιο του μικρού μας πριν καν γεννηθεί υπήρχε μια να τον περιμένει. Σήμερα γιορτάζει η Μητέρα όλων μας!!! Χρόνια μας πολλά!! Χρόνια σας πολλά!"

Αυτή είναι φωτογραφία του νεογέννητου γιου της Ανίτα και του Χάρη που λύγισε το Instagram

 Ανίτα Μπραντ εικόνα παναγιας γιος χέρι

 Ανίτα Μπραντ ανάρτηση γιος παναγία

Δείτε εδώ τις πρώτες τους διακοπές με τον 1 μηνός γιο τους

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: «Λιώσαμε» με το βίντεο του μπέμπη τους από την παραλία

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους από τη μέρα που υποδέχθηκαν το παιδί τους. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός φωτογράφος ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο με τον μπέμπη του στην παραλία.

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του μικρού τους. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε το παιδί, και οι δύο ανεβάζουν στο Instagram τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά τους και οι διαδικτυακοί τους φίλοι έχουν απλά λιώσει!

Οι δυο τους πλέον βρίσκονται σε διακοπές και χαλαρώνουν, με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να έχουν παγώσει προσωρινά και τον μπέμπη να τους μονοπωλεί το ενδιαφέρον!