Ατύχημα για την Ελένη Χατζίδου - Το απίστευτο σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Open

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Ελένη Χατζίδου - Το απίστευτο σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Open

Ένα ατύχημα είχε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής «Καλοκαίρι NOT», η Ελένη Χατζίδου η οποία κράτησε την ψυχραιμία της. Ωστόσο, στον αέρα του Open, δεν έλειψαν τα απίστευτα σχόλια, όπως αυτό του Ετεοκλή Παύλου, προς τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την δική του... εμπειρία.

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, η πρωινή εκπομπή, ξεκίνησε με τραγούδι και χορό. Η τραγουδίστρια όμως, δεν πρόσεξε πολύ, χόρεψε περισσότερο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν τα κουμπιά του φορέματός της.

Το συνειδητοποίησε αμέσως και πρόλαβε να τα κρατήσει με το χέρι της, πριν φανεί κάτι στον αέρα της εκπομπής. «Μισό, είχα ατύχημα παιδιά από το πολύ κούνημα», είπε χαρακτηριστικά, η Ελένη Χατζίδου κι έβαλε τα γέλια.

«Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό; Να σας ανοίξει ένα παντελόνι, ένα μπλουζάκι;», είπε στη συνέχεια, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντάει: «Εμένα, σε εκπομπή, είχε σκιστεί όλο το παντελόνι εδώ μπροστά και βγήκαν...», ενώ ο Ετεοκλής Παύλου τον ρώτησε με χιούμορ: «Πέσανε… κάτω στο πάτωμα;».

Η Ελένη Χατζίδου, πριν από λίγες ημέρες, έκανε και μια συγκινητική εξομολόγηση, στην οποία ανέφερε και τον Παντελή Παντελίδη. Δείτε τα όσα είπε.

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Opentv

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου, δε δίστασε να κάνει μία πολύ όμορφη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου και όλοι έμειναν μόλις το άκουσαν, στον αέρα του Opentv και του Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Το ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από την καθημερινή τους εκπομπή όσο και από τις αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Με την κόρη τους, Μελίτα, να αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και δεν ξεκολλάνε λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Στην έναρξη της εκπομπής, οι 4 παρουσιαστές άκουγαν το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» και όλοι μαζί τραγουδούσαν.

Μάλιστα, στη συνέχεια και κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε on air την απίστευτη ατάκα που έχει πει ο Ετεοκλής Παύλου για την σχέση τους.

«Παιδιά, ξέρετε τι ατάκα έχει πει; Γιατί να μην γεννηθώ νωρίτερα και έχασα τόσα χρόνια για να την γνωρίσω», είπε η τραγουδίστρια με χαμόγελο στα χείλη, ενώ δείτε εδώ μία απίστευτη ατάκα που είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Ετεοκλή Παύλου, φέρνοντας σε αμηχανία την Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή